VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ’DE İSTİFALAR GELDİ

1 Eylül 2018

............................................

İyi Parti Genel Merkezi tarafından revizyon için istifa edin çağrısına karşılık olarak Bolu teşkilatı istifa ettiğini duyurdu.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in revizyon kararı sonrası taşra teşkilatlarında istifalar istenmişti. İlk istifalar İzmir’den gelirken, Bolu’dan da istifalar yaşandı. Bolu İl Başkanı ve Bolu İyi Parti İl Yönetimi olarak istifa etti.

İyi Parti yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada istifa etmeleri yönünde tavsiye yapıldığını belirterek, “İyi Parti Başkanlık divanı 30 Ağustos 2018 tarihinde toplanarak bir karar almıştır. Bu karara gerekçe olarak ise 24 Haziran 2018 seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere teşkilatlarımızda çeşitli vesilelerle boşalmaların olması ve netice itibari ile taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyonun elzem hale gelmesi belirtilmektedir. İyi Parti Başkanlık divanı bu revizyon çalışmalarına imkan ve fırsat vermek, yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarına yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünde bir tavsiyede bulunmuştur” ifadelerini kullandı.

“İSTİFA ETME KARARI ALMIŞTIR”

Bu tavsiye kararı çerçevesinde 31 Ağustos 2018 günü Bolu il yönetimi toplanarak mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmak isteyen il yöneticilerine, genel seçimlerden önce aday ve aday adaylığı için yönetimlerden istifa eden arkadaşlarımıza , önümüzdeki yerel seçimler için il yönetiminde bulunup çalışmak isteyen üyelerimize ve siyasetle ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen tüm vatandaşlarımıza fırsat vermek amacıyla Bolu İl Başkanı ve Bolu İyi Parti İl yönetimi olarak istifa etme kararı almıştır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.