VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“İYİ BİR SKOR İLE KAZANDIK”

31 Ağustos 2018

.........................................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu açıklamalarında iyi bir skor ile kazandıklarını söyledi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Boluspor’un, Afyonspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sait Karafırtanalar iyi bir sor ile kazandıklarını söyledi. Karafırtınalar, “Maçı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. 4’te 4 hakikaten beklediğimiz bir şey değildi. Kalitemize göre çokta normal. Oynadığımız oyun bizi buraya getirdi. Deplasmanda 1-0 kazanmak kolay değildir. Bugün 2’yi veya 3’ü de bulabilirdik. Berabere yada sonlarda üzüleceğimiz bir sonuçla da gidebilirdik. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa yine öyle oynadık. Oyuncuları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu

UMUT TRANSFERİ İÇİN KONUŞTU

Umut’un gitmesi ve yerine başka birini bulmalarının konsantrasyonlarını bozduklarını söyleyen Karafırtınalar, “Gün içinde yaşadığımız bazı transfer olayları da var. Mesela bugün Ufuk kardeşimizi de tebrik ediyorum. Oynamayacaktı, Umut başlayacaktı fakat Bursaspor ile anlaşınca gitmek zorunda kaldı. Gün içinde yerine bir tane daha adam bulmamız konsantremizi hayli bozmuştu. Oyuncularım ise cevabı profesyonelce oynayarak gösterdiler. İyi bir skor ile kazandık” dedi.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Son olarak Afyonspor’a teşekkür eden Karafırtınalar, “Afyonspor’a da bu zeminde bize futbol oynattıkları için teşekkür ederiz. Daha önce ki röportajlarımda da söylemiştim bu ligin kalitesini arttırmamız şart. Kalitenin artabilmesi için sahalardaki zeminlerinde kesinlikle iyileşmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.