VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖROĞLU OTEL YIKILIYOR

30 Ağustos 2018

..................

Bolu Belediyesi binasının yıkılmasının ardından Demokrasi Meydanında bulunan Köroğlu Otelin tabelası indirilerek yıkımına başlanacak. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Demokrasi Meydanımız mevcut yapısının iki misli büyüyecek hem de yeni belediye hizmet binamız tamamen hizmete girdiğinde Bolu kendisine yakışır hale gelecek" dedi. 

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi şartlar altında hizmet verebilmek amacıyla, yapımına başlanılan yeni hizmet binası inşaatında çalışmalar bir yandan devam ederken, meydanın tamamını kapsayan projenin de yapımına başlandı.

Bolu Belediyesi’nin eski binası yıkılırken, uzun yıllardan bu yana Demokrasi Meydanı’nda otel olarak hizmet veren Köroğlu Otel’in tabelası dün indirildi. Aktaş Mahallesi’nde bulunan bir binaya taşınan Köroğlu Otel yeni yerinde hizmet vermeye başlarken, eski bina da tarihe karışmak üzere yıkıma hazırlanıyor. Köroğlu Otel’in yıkımı için Bolu Belediyesi 31 Ağustos 2018 Cuma günü yıkım ihalesi gerçekleştirecek. 15 gün dürmesi planlanan yıkım onunda Köroğlu Otel de tarihe karışarak, Demokrasi Meydanı’na son şekli verilecek.

“MEYDAN İKİ MİSLİ BÜYÜYECEK”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Demokrasi Meydanı’nın son şekli ve genişlemiş hali Bolu’nun hizmetine sunulacak. Bunlar heyecan veren çalışmalarımızdır. Artık belediyenin önündeki hem Demokrasi Meydanımız mevcut yapısının iki misli büyüyecek hem de yeni belediye hizmet binamız tamamen hizmete girdiğinde Bolu kendisine yakışır bir hizmet binasına kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.