VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 AĞUSTOS PERŞEMBE

30 Ağustos 2018

...............................

1-Pazaryeri esnaflarından, (merhum) İsmet METİN’in eşi, İsmail METİN, Ayşen İLHASLAN, Sabriye METE, Gülşen DÜNDAR, Nurşen METİN ve Nurten ZENGİN’in anneleri; Ayşe Metin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Aydın Şenol caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

2- Yukarı çarşı esnaflarından, Berber Ahmet TURHAN’ın eşi, Mustafa ve Muhsin TURHAN’ın anneleri, Şükran TURHAN’ın kayınvalidesi, Kemal ve Murat ÖZDEMİR’in ablaları, Ceren, Cihan, Nurcan ve Ahmet’in babaanneleri, Hacı; Raziye Turhan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aktaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yenigeçitveren köyü mezarlığına defnedilecektir.

3-Kozlu köyü halkından( merhum) Durmuş TUZCU’nun eşi, Kemal TUZCU ve Nezaket GÜRCAN’ın anneleri, Abdullah GÜRCAN ve İsmet TUZCU’nun kayınvalidesi, (merhum) Sabri ve Fahri ÖZTÜRK’ün kardeşi, Nurettin ve İsmail ÖZTÜRK’ün ablaları, Zuhal, Zerrin ve Harun’un anneannesi, Nihal ve Nihat’ın babaanneleri; Münevver Tuzu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kozlu köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Çıkınlar Mahallesi halkından, (merhume) Safure DEMİR’in eşi, (merhume) Naciye ARSLAN, Emine CEYLAN, Aliye ÇİFTÇİ ve Bolu Belediyesinden emekli Hakkı DEMİR’in babaları; Mehmet Demir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çıkınlar Mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Seben ilçesi Güneyce köyü halkından, Sefer DEMİR, Afiyet ARDAHAN, Ayşe GÜNDÜZ ve Fatma DEMİR’in kardeşi, Emine DEMİR’in eşi, Rabia YÜCEL ve Ahmet DEMİR’in babaları, Hatice TUNCAY, Ömer DEMİR ve Emirhan DEMİR’in dedeleri; Ömer Demir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Güneyce köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.