VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 29 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

29 Ağustos 2018

...................................................

(Merhum) Şöför Cafer TEKİN ve (Merhume) Lütfiye TEKİN’in oğlu, (Merhum) Şöför Sabri TEKİN ve  Terzi Sabriye TEKİN’in abisi, (Merhume) Kezban KAP’ın babası, Kaan KAP’ın dedesi, Ramis, Caner (Merhum) Cengiz TEKİN, Sevinç DİLEK ve Emine TEKİN’in amcaları, Eski Şöförlerden Yaşar TEKİN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Büyükcamii’de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Çamyayla köyü Değirmenözü mahallesi halkından Emekli Ormancı, Servet AŞİKER’in eşi, Rukiye AVCI ve Cevriye ERGÜL’ün anneleri Hacer AŞİKER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çamyayla köyü Değirmenözü mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Susuz köyü Çatak mahallesi halkından Bedriye ASLAN’ın eşi, Ayşe ALİM, Beradiye DENİZ, İlhan ASLAN ve Durmuş ASLAN’ın kardeşi, Nihat ASLAN, Nihal KESKİN ve Vedat ASLAN’ın babaları, Hadiye ASLAN, Mehmet KESKİN ve Gülcan ASLAN’ın kayınpederi Satılmış ASLAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Seben İlçesi Susuz köyü çatak mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi Kızılcaören köyü halkından Döndü ÇETİN’in eşi, Kazım ve İlhan ÇETİN’in babası, Muhammet, Nizamettin, Süleyman ve Sami ÇETİN’in dedeleri İsmail ÇETİN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Kızılcaören köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için Saat:10:30’da Aktaş camii önünden araç kaldırılacaktır.

Alpağut mahallesi halkından (Merhum) Burhan MAKARACIOĞLU’nun eşi, Yakup MAKARACIOĞLU’nun annesi, İsmail MAKARACIOĞLU ve İmran DEMİRŞEN’in babaanneleri Zeyneti MAKARACIOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alpağut mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.