VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“2 BİN KİŞİYE YEMEK VERİYORUZ”

28 Ağustos 2018

.....................................................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye bünyesinde hizmet veren aşevine Kurban Bayramı'nda 10 ton 370 kilogram et bağışı yapıldığını kaydetti.

Yılmaz, Bolu Belediyesi Aşevine yapılan bağışlarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Kurban Bayramı boyunca Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisine, Bolulu vatandaşlar tarafından, 11 büyükbaş hayvan, 64 küçükbaş hayvan, 5 ton 150 kilogram kurban payı olmak üzere toplam 10 ton 370 kilogram bağışta bulunulduğunu aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramında hamiyetsever Bolu halkı, çok ciddi anlamda hayır çarşımıza bağışlarda bulunmuştur. Hem direkt kurban olarak, büyükbaş ve küçükbaş olarak bağışta bulundukları gibi, getirdikleri kurban payları sayesinde geçen sene 4,5 ton civarında bağış almışken, bu sene 10,5 ton, yani 2,5 misli fazla bağış sağlanmıştır."

“2 BİN KİŞİYE YEMEK VERİYORUZ”

Yılmaz, bağışların ileriki yıllarda daha da artmasını umduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bolu'da her gün bin 500, 2 bin kişiye yemek veriyoruz. Bu zaman zaman daha da artıyor. Önümüzdeki süreçte bu bağışlar sayesinde kırmızı et anlamında daha fazla sağlıklı ve daha kaliteli inşallah yemek üretmiş ve fakir fukaraya daha kaliteli yemek vermiş olacağız. Bu vesile ile Bolu halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. Gösterdikleri bu ilgi ve alaka dolayısıyla şükranlarımızı ifade ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu bağışların daha da artacağını, daha da sağlıklı olacağını düşünüyorum."

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisine yapılan bağış ve yardımların en iyi şekilde takip edilebileceğini belirten Yılmaz, "Kimlerin hizmet aldığının en rahat kontrol edilebilecek yapı Bolu Belediyesi Aşevidir." dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • Cakir
    28 Ağustos 2018 • 10:48
    Aş evine yemek yemeye gelen 2000 kişinin kaç tanesi gerçekten muhtaç insanlar? Hali vakti yerinde oraya giden kişileri tanıyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.