VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE KİŞİNİN TERCİHİ BOLU OLDU

27 Ağustos 2018

.........................................................

Bolu’nun gözde turizm merkezi olan tabiat ve milli parklarını bayram tatili boyunca toplam 153 bin 813 kişi ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun gözde turizm merkezleri olan Abant ve Gölcük Tabiat Parkları ile Yedigöller Milli Parkı, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Doğa turizmi tutkunları ve tatillerini yeşillikler içerisinde geçirmek isteyenlerin yıl boyunca uğrak yeri olan Bolu'ya, tatil boyunca 100 binin üzerinde tatilci geldi.

Bolu'ya 13 kilometre uzaklıkta olan ve içerisindeki gölün çevresinde çam, göknar, kayın, gürgen ve karışık türde ağaç türlerini barındıran Gölcük Tabiat Parkı, tatil boyunca 47 bin 456 kişiyi misafir etti. Gölcük Tabiat Parkı'na gelen ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyerek ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek keyifli anlar yaşadılar.

ABANT, YAKLAŞIK 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Bolu'ya 34 kilometre uzaklıkta olan ve tatilcilerin yılın 4 mevsimi ziyaret ettikleri Abant Tabiat Parkı'nda da, bayram tatili boyunca insan seli yaşandı. Tabiat Parkı girişinde kilometrelerce uzunlukta oluşan araç kuyrukları nedeniyle, doğa tutkunu vatandaşlar araçlarını yol kenarlarına park ederek parka yürümeyi tercih etti. Bayram tatili boyunca 92 bin 857 kişi tatil için Abant Tabiat Parkı'nı tercih etti.

ABANT VE YEDİGÖLLER'DE YÜZDE YÜZ DOLULUK

Abant Tabiat Parkı ve Yedigöller Milli Parkı, bayramda yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Abant Tabiat Parkı, bayramın 3'üncü günü ziyaretçi akınına uğradı ve gün içinde tamamen doldu. Diğer bir doğa harikası olan Yedigöller ise kampçıların tercihi oldu. Doluluk oranında yüzde yüze ulaşan Yedigöller de, bayramda tatilcilerin en çok tercih mekanlar arasına girdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.