VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 26 AĞUSTOS PAZAR

26 Ağustos 2018

..................................................

Reşat ve Şevkete ÇAĞAVİ’nin oğlu, Filiz ÜLKER ve Dr. Ferda ÇAĞAVİ’nin babaları, Dr. Kemal ÜLKER ve Dr. Zeynep ÇAĞAVİ’nin kayınpederi, emekli PTT daire başkanı Abdullah Münir ÇAĞAVİ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Güneyfelakettin köyü halkından (Merhum) İsmail ve Sabire AYDIN’ın oğlu, Fatma AYDIN’ın eşi, Vedat AYDIN ve Vildan ÖZTÜRK’ün babaları, Ercan ÖZTÜRK ve Şehri AYDIN’ın kayınpederi, İrem ve Oğuzhan ÖZTÜRK’ün dedeleri, hacı Durmuş AYDIN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur

Cenazesi bugün Güneyfelakettin köyü Demirciler mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Tabaklar mahallesi halkından S. Sevim ve Muzaffer ERCAN’ın oğlu, Derya İNAL ve Murat ERCAN’ın babaları Rahim Bülent ERCAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Tekke Işıklar Yenipelitcik köyü halkından (Merhum) Şahmerdan KIRLIOĞLU’nun eşi, Merdan, Hüseyin ve Mehmet KIRLIOĞLU’nun annesi, Huriye, Melek ve Ayşe KIRLIOĞLU’nun kayınvalidesi, Serhat, Nurdan, Sercan, Muhammet Emin, Zeynep, Emre, Cihan ve Salih KIRLIOĞLU’nun babaanneleri Şerife KIRLIOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tekke Işıklar Yenipelitcik köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Ulumescit Orta köyü halkından Cengiz, Çetin DÜNER ve Çiğdem KESKİN’in babaları, Bediha DÜNER’in eşi, Muratlar köyü eski muhtarı, Devlet hastanesinden emekli aşçı başı İrfan DÜNER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Ulumescit Orta köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi dokumacılar köyü halkından (Merhum) Süleyman ÇELEN’in kızı, Geriş köyü halkından Memduh GÖYMEN’in eşi, (Merhum) Fahrettin ÇELEN, Emine ve Çetin ÇELEN’in ablaları, Selahattin ve Elvan GÖYMEN’in anneleri, Esra ve Eray GÖYMEN’in babaanneleri, Ayberk BİLGİN’in anneannesi Sultan GÖYMEN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Okçular Yeni mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Pelitcik köyü Karagözler mahallesi halkından (Merhum) Hasan KAYALI’nın eşi, Durkız GÜNGÖR, İsmail ve Mehmet KAYALI’nın anneleri Fatma KAYALI, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Pelitcik köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Hüseyin ALBAYRAK’ın kardeşi, Seyit Ali ve İsmail ALBAYRAK’ın ablaları, Rahime, Ercan ve Mustafa ALBAYRAK’ın halaları Emine Albayrak CALAYIR, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gerede ilçesi Yeni camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

Alıçören köyü halkından (Merhum) Şahin KESER ve Fevziye KESER’in oğlu, Meral KESER’in eşi, Esra, Deniz ve Bora KESER’in babaları, Yasemin, Olcay, Berdan ve Ercan KESER’in abileri, Mehmet PINAR’ın damadı Yalçın KESER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alıçören köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.