VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOĞAZINDAN BIÇAKLANARAK HAYATINI KAYBETTİ

20 Ağustos 2018

....................................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi Can Türker, annesi ve babasının kavgasını engellemek isterken boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bursa Orhangazi’de, babası Ruhi Türker’in annesi N.T.’yle kavgasını engellemeye çalışan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi Muhammet Can Türker(19), babasının elindeki bıçakla ağır yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Can Türker, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile ilk olarak kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından hemen Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevkedilerek yoğun bakıma alındı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Can Türker, hayatını kaybetti.

Baba Ruhi Türker ise, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ruhi Türker, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ruhi Türker’in 1.42 promil alkollü olduğu belirlendi.

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    20 Ağustos 2018 • 05:08
    Bu lanet olası pislik içki yasak edilmeli bu zıkkımın ne kadar kötü bir şey olduğunu herkes biliyor zıkkım içen baba oğlunu öldürecek kadar hainleşiyor gerisini siz düşünün
  • Krolu
    20 Ağustos 2018 • 07:07
    Alkol bütün kötülüklerin anasıdır
  • Murat
    21 Ağustos 2018 • 09:56
    Çok üzücü Allahım aklımıza mukayet ol
  • ahmet
    23 Ağustos 2018 • 12:29
    Bizler ne hale geldik: dizilerde kavga, Yönetenlerde kavga ,sokakta kavga,tv lerde kavga,bağırıp cağırmanın marifet olduğu günlerden geçiyoruz kim çok bağırırsa marifet yapmış sayılıyor zaten İslam ahlakı diye bir şey kalmadı,İslamiyetin içi boşaltıldı Allah neslimizi İslam ahlakıyla aklandırsın bizlerinde bu tur olaylarda büyük mebal altındayız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.