VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“VATANDAŞLARIMIZ ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİLER”

20 Ağustos 2018

.............................................

Gönül adamı Mahmut Alan’ın girişimiyle çocuklarına bayramlık alamayan aileler için ‘bayramlıksız çocuk kalmasın’ kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde vatandaşlar kendi çocuklarına bayramlık alırken bir tanede bayramlık alamayan çocuklar için alıyor.

Mahmut Alan’ın girişimiyle başlatılan kampanya çerçevesinde İzzet Baysal Caddesi Şemsiyeli Sokakta bir dükkana vatandaşlar kendi çocuklarına bayramlık alırken bir tanede bayramlık alamayan ailelerin çocukları için alarak bırakıyorlar. Burada bu bayramlıklar ihtiyacı olan ailelere veriliyor. Organizasyonda kesinlikle yardım edende yardım alanda açıklanmıyor.

“VATANDAŞLARIMIZ ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİLER”

Kampanya ile bilgi veren Mahmut Alan, “Bayram yaklaşırken gördüm ki bir çok aile çocuğuna bayramlık alamıyor. Bayramlar çocuklarımızı sevindirdiğimiz anlardır. Tüm çocuklarımızın bu sevinci yaşaması lazım. Bunun için aklıma böyle bir kampanya geldi. Burada yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından bir dükkan bir süreliğine bize verildi. Yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından dükkanın rafları yapıldı. Kampanyamıza sadece Bolu’dan değil çevre illerden de destek geldi. Çocuklarımızın bayramlıklarını dağıtmaya başladık. Hayırsever vatandaşlarımız gerçekten çok büyük destek verdiler. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Alan toplanan eşyalardan artan olursa bayramdan sonra bunların Belediyenin Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edileceğini söyledi. Öte yandan Alan’ın başlattığı kampanya gün sonuna kadar devam edecek.

5 yorum yapılmış
  • ibrahim
    20 Ağustos 2018 • 02:23
    abi sana helâl olsun allah razı olsun senden gönlü güzel insan
  • Bar
    20 Ağustos 2018 • 02:37
    Bu gönlü güzel insanı bolumuza belediye başkanı olarak görmek istiyoruz çok verimli ve çalışkan birisi
  • yaynlaynbunultfen
    20 Ağustos 2018 • 07:11
    Bolu belediyesi ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlarımıza zaten yardım yapıyor.Bu hareket Ak Parti iktidarının eleştirilmesine vesile olmaktan başka bir şey değil.
  • Serpil
    20 Ağustos 2018 • 14:00
    ALLAH Senden Razi Olsun.Mahmut ALAN.Sen kactane çocuğu sevindirdin mutlu ettin ALLAH'TA seni sevindirsin mutlu etsin.ALLAH Cümlemize Hayırlı Bayramlar Nasip Etsin.KURBAN BAYRAMI'NIZ MÜBAREK OLSUN.İyi BAYRAMLAR TÜRKİYE.
  • Nejlakrkan
    20 Ağustos 2018 • 15:42
    Siz ve etrafınızdakiler bu bayramda cocukları mutlu ettiniz bu davranışınız herkese örnek olsun tesekkurler yüreği güzel insanlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.