VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATANDAŞ ARTIK ÇİLEDEN ÇIKTI

18 Ağustos 2018

...............................................

Bolu-Mudurnu yolunun hala yapılamaması ve çalışma alanlarında zift atılıp bırakılması vatandaşı çileden çıkardı. Bayramın gelmesi ile beraber yollara düşen vatandaşların araçları yolda büyük zarar gördü.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Senelerdir Bolu’nun en büyük sorunlarından biri olan Bolu-Mudurnu yolu vatandaşı çileden çıkardı. Yolda devam eden çalışmalarda zift atılıp sonra da işlem uygulanmaması araçlarda maddi hasarlara neden oldu.

Öte yandan yoldaki çukurlar ve mıncırlı alanlarda oluşan toz bulutu yer yer maddi hasarlı kazalara neden oluyor. Vatandaşı zor durumda bırakan yolda özellikle akşam saatlerinde kalkan toz bulutu, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolda gitmekten korkan sürücüler ise çözüm olarak Abant yolunu tercih ediyor.

Bir vatandaş ise aracı ile Bolu-Mudurnu yolu üzerindeyken yaşanan çileyi cep telefonu ile kaydederek sosyal medya üzerinde paylaştı.

BAYRAM PANİĞİ

Sürücülerin diğer bir korkusu ise yaklaşan bayram. Bayramda Bolu-Mudurnu yolu üzerinde seyahat etmek zorunda olan sürücüler, oluşabilecek maddi zararlardan ve kazalardan dolayı korku duyuyor.

KIŞ YAKLAŞTI

Vatandaşların diğer bir korkusu ise kış mevisimi. Özellik kış mevsiminde oluşan çukurlar, göçükler arabalara büyük zararlar verebiliyor. Kar yağdığında ise sürücüler kar kaplı yolda çukurları göremedikleri için büyük tehlikeler atlatıyor.

 

1 yorum yapılmış
  • Mesut
    19 Ağustos 2018 • 11:23
    Her hafta kullandığımız yol okadara bozukki araçlara yazık bize yazık yazıklar olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.