VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR 2’DE 2 YAPTI

17 Ağustos 2018

................................

Boluspor, ligin 2’nci haftasında konuk olduğu Elazığspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Boluspor’un kalecisi Gökhan Değirmenci’nin son dakikalardaki kurtarışları damga vurdu.

Spor Toto 1. Lig’in 2’nci haftasında Boluspor, Elazığspor’a konuk oldu. Boluspor, 19’uncu dakikada Bentley, 44’üncü dakikada Özgür Can Özcan’ın golleri ile sahadan 2-1 galip ayrıldı. Boluspor bu galibiyet ile puanını 6’ya yükseltti.

İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİLER

Boluspor ilk düdük ile beraber maça baskılı başladı. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında Uğur Akdemir’in ortasında topa iyi yükselen Bentley, kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında ise sahneye çıkan Özgür Can Özcan farkı ikiye çıkardı. Boluspor soyunma odasına 2-0 önde gitti.

FARK 1’E İNDİ

İkinci yarının başlaması ile ev sahibi takım 3 puan için baskıyı arttırdı. Aradıkları golü ise son 15 dakikada buldular. Karşılaşmanın 76’ncı ceza sahası alanında boşluk yakalayan Emre Öztürk, sert bir vuruşla farkı bire indirdi.

HELAL OLSUN SANA GÖKHAN

Karşılaşmanın son dakikalarında ise tecrübeli filebekçi Gökhan Değirmenci damga vurdu. Kurtardığı net 2 kurtarış ile takımının kazandığı 3 puanın baş mimarlarından biri oldu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.