VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIRMIZI DÜDÜK İLE SÜRÜCÜLERİ UYARACAKLAR

14 Ağustos 2018

..............................................

Bolu'da, "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında, araçlardaki çocuklara kırmızı düdük, tişört ve broşür dağıtıldı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşan Kurban Bayramı tatili nedeniyle sehayat edecek sürücüleri, araçlarındaki çocuklarının hatalı davranışlara karşı uyarması ve çocukların trafik kuralları yönünden bilinçlendirilmesi amacıyla "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi başlatıldı.

Proje kapsamında D-100 Karayolu üzerinde uygulama noktası oluşturan trafik ekipleri, durdurdukları araçlardaki çocuklara kırmızı düdük, tişört ve broşür vererek, sürücüleri hatalı davranışlara karşı uyarmalarını istedi.

ÇOCUKLAR UYARACAK

Uygulamaya katılan Bölge Trafik Şube Müdürü Serdar Ulusoy, "Kurban bayramı ve tatil nedeniyle yola çıkacak sürücülerimizin ve ailelerinin güvenli bir şekilde ulaşacakları yerlere ulaşmalarını sağlamak için İçişleri Bakanlığı'mızca 81 ilde "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası başlatıldı. Bu kampanya çerçevesinde araçlarda yolcu olarak bulunan çocuklarımıza bilgilendirme broşürü, kırmızı düdük ve tişört hediyesi taktim edilecek. Araçlarda sürücülerin cep telefonu kullanması, emniyet kemeri takmaması, aşırı hız yapmaları konusunda görev verdiğimiz çocuklarımız kırmızı düdüğü çalmak suretiyle araç sürücülerini ikaz edecek" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.