VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜBİTAK’TAN AYVAZ’A ÖDÜL

13 Ağustos 2018

..............................................

TÜBİTAK’ın Kocaeli Körfez pistinde gerçekleştirdiği Alternatif Enerjili Araç Yarışları’nda Elektromobil kategorisinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesini temsil eden AYVAZ Elektromobil, 2 ödül aldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin tasarladığı Ayvaz Elektromobil, TÜBİTAK’ın 6-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirdiği Alternatif Enerjili Araç Yarışları’nda iki ödüle layık görüldü. TÜBİTAK tarafından alternatif ve temiz enerji kaynaklarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışta, araçlar, “Elektromobil”, “Hidromobil” ve “Otonom” kategorilerinde yarıştılar.

2 ÖDÜL BİRDEN

BAİBÜ Makine Mühendisliği ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde eğitim gören öğrencilerin bu yarışlar için tasarladığı Ayvaz Elektromobil, “Tanıtım ve Yaygınlaştırma Ödülü” ile “Kurul Özel Ödülü” aldı. Kocaeli’deki yarışlarda, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ile Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Proje Danışmanı Doç. Dr. Ömer Özyurt da öğrencileri yalnız bırakmadılar.

  • TÜBİTAK’TAN AYVAZ’A ÖDÜL
  • TÜBİTAK’TAN AYVAZ’A ÖDÜL
  • TÜBİTAK’TAN AYVAZ’A ÖDÜL
2 yorum yapılmış
  • Cakir
    13 Ağustos 2018 • 13:23
    ne bu el arabası mı?
  • Bakr
    13 Ağustos 2018 • 22:34
    Teknik açıdan üstün olan onca üniversite dururken ödülü bu araç mı aldı. Kandırmayın bizi. Tebrik edelim etmesine de bu ne biçim tasarım zekası yahu. Üniversite yönetiminin TÜBİTAK geçmişi ve bağlantıları işe yaramış desenize
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.