VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACIMADAN YIKTI

10 Ağustos 2018

.....................................................

Dağkent 2. etap TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların para toplayarak yaptırdığı kedi barınağını, çocukların gözünün önünde henüz kimliği belirlenemeyen biri tarafından yıkıldı. Yaşanan bu çirkin olay güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Olay akşam 18.00 sıralarında yaşandı. Dağkent 2. Etap TOKİ konutlarında site yönetimi olarak alınan kararda, kedilerin yazın sıcaktan kışın soğuktan zarar görmemesi için vatandaşlar arasında para toplayarak kedi barınağı yaptırdı.

Sitede yaşayan vatandaşların örnek davranışı, kimliği henüz belirlenemeyen biri tarafından paramparça oldu. Sitede yaşayan ve kimliği belirlenemeyen bir şahıs, büyük bir öfke ile aşağı inerek çevrede oyun oynayan çocukların gözü önünde tekmeleyerek barınağı yıktı.

Saldırganın yaptığı bu çirkin olay ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

3 yorum yapılmış
  • recepsar
    10 Ağustos 2018 • 03:46
    insanlıktan nasibini almamış mahluklar her zaman var olmuştur ne zaman bu bu aşağılık saldırılar cezalandırılırsa bu vahşet sun bulacak başkanlar reisler milletvekillerı inşallah duyarsınızda bu hayvan hakları kanununu çıkarırsınız
  • Hulya
    10 Ağustos 2018 • 13:21
    Bilip birden kendinize macarami arıyorsun site içinde kedi kulübesi olur birde düşünüp aşısı olmayan kedi besliyor senin de çocuğunu ısıda sinde kizarsiniz.. sizi düşünceye davet ediyorum.
  • AlattinAYDIN
    12 Ağustos 2018 • 16:07
    Hayvana verdiğiniz degeri insanlara vermeyi bir düşünseniz? Ve bukadar hayvan severseniz! Neden evlerinize alıp evlerinizde bakıymorsunuz? Diğer ailelerin çocuklarını pireleyip o masum çocukların kediler tarafından tırmalandığını biliyormusunuz ben oğlumda yaşadım peynir salamla beslediği yavru kedi oğlum un elini tırmaladı ve bidaha kedi asla sevmedi Toki yönetiminde internet üzerinden ankaraya şikayet ettim site içinde ve de istemeyenlerin imzalarına duyarsız k
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.