VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“EDEBE AYKIRIDIR”

7 Ağustos 2018

...................................................................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkı’na yapılan bungalov evler hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, tabiata bu kadar saygılı bir belediyeyi, tabiatı yok ediyor diyerek linç etmenin edebe aykırı olduğunu söyledi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyenin imarethanesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, yaptığı açıklamalarda Gölcük’te yapımı devam eden bungalov evler hakkında konuştu. Tabiata bu kadar saygı duyan bir belediyeyi linç etmenin edebe aykırı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Gidip bakın Gölcük’te sıkıntı var mı? 25 tane bungalov bitmek üzere. Gölcük’e gittiği zaman göreniniz var mı? Tabiata bu kadar sahip çıkan bir belediyeyi, tabiatı yok ediyor diye linç etmeye kalkmak, edebe aykırıdır. Mecliste bir arkadaşta bunu söylediğin de, ona da söyledim. Dünya’nın en gelişmiş ülkesi İsviçre. Bu ülkedeki gölleri araştırın ve bakın. Bizim kadar tabiata saygılı başka bir yer göremezsiniz. Gelişmiş ülkelerden bahsediyorum. Tabiata bu kadar saygılı davranan bir belediyeyi, linç etmeye kalkıp ülke meselesi haline getirmek… Edep ya hu diyorsun. Biz birlikteliği sağlarsak içimizdeki bu pislik parçalarını temizlemekte bize düşer. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Recai
    7 Ağustos 2018 • 12:34
    Başkan bey yıllardır manzara unsuru olarak takım elbise gibi duran meşhur konağı önce bir halka açın da sonra bungalov yaparsınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.