VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, GENEL MERKEZE PATLADI

7 Ağustos 2018

................................................

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi tarafından kurultay yapılmayacağı yönünde yapılan açıklamalara ilk cevap CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan geldi. Özcan, “Bundan sonra her seçenek masada” dedi.

CHP’de parti içi muhalifler tarafından toplanan imzalar genel merkeze teslim edildi. İmzaların tesliminden sonra partiden yapılan açıklamada, kurultay için geçerli imza sayısının 605 olduğu ve kurultay için yeterli olmadığı belirtildi. Yapılan açıklamada 569 imza toplandığı belirtilerek “Kurultay yok” denildi.

CHP yönetiminin “Kurultay yok” açıklamasına ilk tepki CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan geldi. Özcan, “Bundan sonra her seçenek masada” dedi.

“KENDİLERİ TEHDİT Mİ EDİLMİŞ?

Özcan, “Şaşkınlıkla izliyorum süreci. O imzaların her birinin bir hikayesi var. Noter tasdikli belgeleri bile adi fotokopi gösterdiler. Partiden istifa etmiş diyorlar. Ama bu kişilerin üyeliği şu an bile devam ediyor. 31 kişi imza çekmiş demeye getiriyorlar. Tasdikli belgeleri neden kabul etmiyorsunuz? Kimler imzasını hangi gerekçe ile çekmiş? Kendileri tehdit mi edilmiş? Biz bunları bilmek istiyoruz. Mahkeme ile ilgili de istişare edeceğiz. Her seçenek masada.” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Muratgunduz
    7 Ağustos 2018 • 01:25
    Genel merkezin ve özellikle Kılıçdaroğlu'nun akp yi iktidarda tutmakla görevli olduğundan supeleniyorum yönetim hemen istifa boludan slmlr
  • hayal-gerek
    7 Ağustos 2018 • 01:26
    Hayaller Genel Başkaan Yarcımcısıydı gerçekler siyasetin sonu Tanju bey
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.