VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAMANER, VAKIF ADINA ALDI

6 Ağustos 2018

....................................................

Bu yıl 33.’sü düzenlenen Mengen Uluslararası Aşçılık Festivali’nde gerçekleştirilen törende İzzet Baysal Vakfı adına plaket alan Fatih Yamaner, “Atatürkçü düşünce ışığında İzzet Baysal’ın izinde ilerliyoruz” dedi.

Hafta sonu yapılan Mengen Uluslararası Aşçılık Festivali kapsamında festival düzenleme komitesi tarafından ilçeye yapılan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Merkezi Kampüsü inşaatına verdiği destek için İzzet Baysal Vakfına plaket verildi. Festival Düzenleme Komitesi ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut tarafından verilen plaketi vakıf adına görevlendirilen Fatih Yamaner aldı. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, İstanbul’da olduğu için törene katılamadı.

“YAPILAN ESERLER HEYECANLANDIRILIYOR”

Yerine plaketi almak ve bir konuşma yapması için vakfın en genç üyesi sıfatıyla ilimizin tanınmış iş adamlarından Fatih Yamaner’i görevlendirildi. Plaketi Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’tan alan Yamaner, tüm mütevelli heyeti adına büyük bir gururla bu plaketi aldığını belirterek, “Sayın protokol üyeleri ve kıymetli Mengenliler, sizlere vakıf başkanımız Sayın Ahmet Baysal’ın en kalbi duygularla selamını iletiyorum. Bende sizlerin içerisinden çıkan bir Bolulu olarak İzzet Baysal Vakfında Atatürkçü düşünce ışığında İzzet Baysal’ın izinde kararlar almaya yönetim kurulu üyesi olarak katkı vermeye çalışıyorum. Biz mütevelli heyeti üyelerini özellikle ilçelere yapılan eserler heyecanlandırıyor.  Daha önce  Seben’e yapılan yüksekokul ,  sonra 2016 yılında protokole bağladığımız 11 Mayıs 2018 yılı Şükran günlerinde temelini attığımız Mengen Aşçılık ve Gastronomi Bölümü kampüsü hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İzzet Baysal’ın eserlerine sizlerle birlikte sahip çıkmaya söz veriyoruz. Belediye Başkanımız sayın Turhan Bulut’a da ilk günden bu güne kadar İzzet Baysal Vakfıyla işbirliği içerisinde olduğu için vakıf üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • ADD
    6 Ağustos 2018 • 05:20
    Rotary üyeliği ile Atatürkçülük olmaz.Atatürk bu yabancı kuruluşları kapatmıştı.Biraz düşünelim nerede ne dediğimizi.
  • ADDy
    7 Ağustos 2018 • 14:01
    Araştır o zaman üyemi çamur atma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.