VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE

6 Ağustos 2018

......................................

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül tarafından yapılan açıklamada Dörtdivan İlçe Başkanlığı’na Cihan Özer’in getirildiği ilan edildi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu’da bir çok sosyal faaliyete imza atan ve yerel halkın kalbini kazanan Ülkü Ocakları, Dörtdivan’da da teşkilatlanmaya başladı. Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, yaptığı açıklamada Dörtdivan İlçe Başkanlığı görevine Cihan Özer’in getirildiğini söyeledi.

“MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Akgül, yaptığı açıklamada Cihan Özer’e başarılar dileyerek mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Akgül, “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak uzun süren çalışmalarımız sonrasında Ülkü Ocakları Dörtdivan İlçe Başkanlığına Cihan ÖZER beyfendi atanmış bulunmaktadır. Ülkücü hareketin sancağını ilimizin burçlarında dalgalandırmak adına mücadele etmeye devam edeceğiz.Uzun süredir Teşkilatı bulunmayan ilçemizde sancağımızı Cihan ÖZER kardeşime teslim etmiş bulunuyoruz. İnanıyoruz ki kardeşimizde sancağı zirveye taşımak adına gereken mücadeleyi verecek Ülkücü hareketi en iyi şekilde temsil edecektir. Türk Gençliğinin teminatı olan Ülkü Ocakları artık Dörtdivan ilçemizde de var oluşunu sürdürecek ve gençliğimize hizmet edecektir. Tüm teşkilatlarımıza ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Dörtdivan yeni Uç beyi Cihan Özer'e başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

  • ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE
  • ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE
  • ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.