VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SPOR KOMPLEKSİ İÇİN İMZALAR ATILDI

5 Ağustos 2018

.............................................

Gerede Belediyesi, halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere Bahçelievler Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa edecek.

Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda ihalesi yapılan spor tesisinde 16 odalı tesis binası, sentetik mini saha, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern bir spor tesisi yapılacak.

450 GÜN SÜRECEK

Atılan imzaların ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ”Bugün seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz bir eserin sözleşmesini imzalıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin sözleşmesini imzaladık. Yerel yönetimler olarak amatör kulüplerimize destek vermezsek ayakta kalmaları zordur. Bizde bu vesile ile kulübümüzün üst liglere çıkması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora teşvik etmek düşüncesiyle böyle bir yatırım planladık. Yapmış olduğumuz İhaleyi Muzaffer Toksoy beyefendi almaya hak kazandı. Komisyonumuz yapılan değerlendirmenin ardından sözleşmeyi imza aşamasına getirdi ve bugün burada imzalamak üzere toplandık. Şartname süresinin 450 gün olarak belirlendiği ihalede işin yapım süresinin 2019 yılı içersinde bitirileceğini düşünüyoruz. İlçemize ve Geredesporumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İNŞAAT HEMEN BAŞLIYOR

Firma yetkilisi Muzaffer Toksoy sözleşme sonrası yaptığı açıklama ile önümüzdeki hafta ilk kazmayı vurarak işe başlayacağını ve hızlı çalışarak tesisi önümüzdeki yıl teslim etmeyi planladığını belirtti.

1 yorum yapılmış
  • Derman
    5 Ağustos 2018 • 13:52
    3 yıl önce 6 ay denilerek ihale edilen Esentepe Otel ne alemde acaba? Hep yanlı haber yapıyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.