VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'IN, HEDEFİNDE BU SEFER ERKEK VARDI

4 Ağustos 2018

...............................................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 5 imzanın üst kurultay delegesine ait olmadığını söyleyen partisinin Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ile dalga geçer gibi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay için toplanan imzalar sayımında kriz büyüyor. Geçtiğimi gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, konu hakkında açıklama yaparak partili muhaliflerinin açıkladığı 630 değil 618 geçerli imza teslim ettiğini söyledi. Öte yandan teslim edilen imzalardan 5’inin üst kurultay delegesi olmadığını belirtti.

ÖZCAN DALGA GEÇTİ

Bu açıklamanın ardından parti içindeki muhaliflerde önemli rol oynayan ve Muharrem İnce’nin yakında arkadaşı olan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Özcan yaptığı paylaşımlarda bahsi geçen üyelerin, Yargıtay sisteminde hala aktif olduklarını ve Erkek’in yaptığı açıklama için “Keşke kayıtlara baksaydı” dedi.

Özcan’ın yaptığı paylaşımlarda, “Bu gün Sn. Muharrem Erkek imza veren 5 delegenin parti üyesi olmadığını ( istifa ettiklerini ima ederek) söylemişti... Bahsettiği 5 delege an itibarıyla hem partinin intranet sisteminde, hem de Yargıtay sisteminde üye olarak görülmektedir. Keşke kayıtlara baksaydı. İl Kongrelerinde seçilmiş 1062 delegenin 603’ü Olağanüstü Kurultay talep ediyorum diye imza veriyorsa; örgüt GÜVEN OYU vermiyor demektir... Bence daha fazla tartışmanın alemi yoktur!” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • Nallhanl
    4 Ağustos 2018 • 10:39
    Yiyin birbirinizi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.