VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞOFÖRLER ODASI’NDAN ALİ MÜDÜRE ZİYARET

4 Ağustos 2018

................................................

Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Frıat ile Bolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, beraberindeki üyeleriyle birlikte görevine yeni başlayan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali Çalışkan’ı ziyaret etti.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde geçtiğimiz günlerde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü olarak yeni görevine başlayan Ali Çalışkan, Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Frıat ile Bolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş ve üyeleri tarafından ziyaret edildi.

“SÜRÜCÜ EĞİTİM SEMİNERLERİ VERMEYİ PLANLIYORUZ”

Ziyaret nedeniyle Başkan Fırat ve Yoltaş’a teşekkür eden başarılı müdür Ali Çalışkan, Bolu’da trafik sorunlarının en aza indirilmesi için her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını ifade ederek, “trafikte ana unsur olan insana, trafik kültürünün kazandırılması ile birçok sorun aşılacak. Trafik kurallarına uyumu sağlamanın önemli bir unsuru eğitimdir. Eğitilmiş insan toplum kurallarına uyan insandır. Halkımızın trafik bilincini geliştirmek, trafikte gerek sürücü gerekse yaya olarak karşılaştığımız risk ve tehlikelere karşı dikkat çekmek amacı ile okullarımızda öğrencilere, çeşitli ortamlarda ticari araç şoförlerine (taksi, kamyon, otobüs, minibüs şoförlerine) sürücü eğitim seminerleri vermeyi planlıyoruz. Ayrıca, denetimleri de sıklaştıracağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.