VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKGÜL'DEN ÖRNEK ALINACAK DAVRANIŞ

3 Ağustos 2018

.....................................................

İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı binasında devam eden tadilatta Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, çalışmalarını arkadaşları ile beraber kendisi yapıyor.

Göreve geldiğinden bu yana başarılı sosyal faaliyetler yürüten ve kişiliği ile herkesin gönlünü kazanan Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, yine örnek olacak bir davranışta bulundu. Akgül, Ülkü Ocakları’nın, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binasında başlanan tadilatta, arkadaşları ile beraber çalışmaya başladı. İşçi tulumları ile sıvadan, badanaya kadar tüm çalışmalara katılan Akgül, yaptığı bu davranış ile beraber bir kez daha herkesin kalbini kazanmayı başladı.

“TULUMLARI ÇEKTİK ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

Çok kısa süre daha iyi şartlarda ülkü ocağı binasının hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Başkan İsmail Akgül, “Binamız oldukça eskiydi. Bir yenileme çalışması gerekiyordu. İnşaat işinden anlayan arkadaşlarımızla tulumları çektik çalışmalara başladık. Kısa sürede binamız yenilenen yüzüyle gençlerimize hizmet vermeye devam edecek” dedi.

1 yorum yapılmış
  • lkc
    3 Ağustos 2018 • 08:29
    Ülkü Ocakları siyaset kurumu değil.Birlik beraberlik içinde görev yapma yeri.Haberi tekrar gözden geçirmelisiniz.Kültür faaliyeti yanında görev paylaşımının adıdır Ülkü Ocağı.İşi sulandırmamak gerekir.8 bin Ülkücü şehidi unutmadan.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.