VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN İSYAN ETTİ

3 Ağustos 2018

.........................................................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultay için topladıkları imzaların noter tasdikli olmasına rağmen kabul görmemesine karşı partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

CHP’de genel başkanlık krizi büyüyerek devam ediyor. Muharrem İnce tarafında olan delegeler yaptıkları açıklamada noter tasdikli 630 imza sayısına ulaştıklarını söylediler. İmza sayısının açıklanmasının ardından partililer olağanüstü kurultay tarihini beklerken büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre CHP Genel Merkezi, noter tarafından “Aslı gibidir” onayı olan imzalar geçerli sayılmadı.

“BU REZALETE DERHAL EL KOYMALI VE SON VERMELİDİR”

Yaşanan bu olayların ardından CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal medya hesabından isyan etti. Özcan paylaşımında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek bu rezalete derhal el koyulması ve son verilmesi gerektiğini söyledi. Özcan, “Noterin “aslı gibidir” tasdikli resmi belgesini yok saymak suretiyle delegenin iradesini hiçe sayanların... mühürsüz oyları geçerli sayanlarla ortaklaştıklarına üzülerek tanıklık ediyoruz... Hani hak? Hani hukuk? Hani adalet? Atatürk’ün koltuğunda oturan Sn. Kılıçdaroğlu yaşan bu rezalete derhal el koymalı ve son vermelidir” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.