VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

2 Ağustos 2018

.......................................................

Mudurnu Tavukçuluk kurucularından ve Doğruyol Partisi (DYP) 19. Dönem Bolu Milletvekili Tevfik Türesin Mudurnu da düzenlenen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı. Türesin’in cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk yollayanlar arasındaydı.

Çok sayıda sevenin katıldığı cenaze merasiminde Türesin ailesini yüzlerce kişi yalnız bırakmadı. Mudurnu Büyük Camii Mahallesindeki evinin önünden alınan Türesin’in  naşı Yıldırım Beyazıt Camii önüne getirildi. Burada kılınan ikindi ve Cenaze namazına müteakip  Hacet Tepesi Mezarlığında toprağa verildi. Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, çok sayıda eski milletvekili, ilçe belediye başkanları ve siyasiler ile birlikte yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Türesin ailesinin üzüntüsü yüzlerinden okunuyordu. Türesin’in cenazesine çelenk yollayaların arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı.

Mezarlık çıkışında merasime katılanların taziyelerini Uğur ve Oktay Türesin kardeşler ve Dayıları Muzaffer Resne kabul etti.

  • SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
  • SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
  • SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
  • SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.