VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OFFROAD’DA BOLU RÜZGARI

1 Ağustos 2018

..................................................................

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 4’üncü ayağı İstanbul’da gerçekleşti. Gerçekleşen yarışta Bolu Köroğlu Team düzenlenen yarıştan kupayla ayrılmayı başardı.

Türkiye Offroad şampiyonası 4. Ayağı İstanbul da yapıldı.İstanbul parkta gerçekleşen yarışta ilimizi temsilen Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü’nden Köroğlu team 3 araçla katılım sağladı. S2 klasmanında Suziki Vitara ile yarışan Pilot Mustafa Akın Copilot Mustafa Dikici ikilisi 3’üncü oldu .

1’inci gün orman etabında büyük çekişmeye sahne olan yarışta araçlarımız sıkıntısız yarışmayı tamamladılar.

YÜREKLER AĞZA GELDİ

2’nci gün seyirci etabında çok iyi olmalarına rağmen Land Rover ile yarışan Yaşar Uzun ve Fatih Akbay ikilisi talihsiz bir kaza sonucu takla atarak yarışmayı istenilen sürede tamamlayamadı .

Her yarışta olduğu gibi Bolu Offroad Kulübü bu yarıştanda kupayla dönmesini bildi. Önümüzdeki yarışlardada iddialı olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdi.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Kulübün Genel Sekreteri Cevat Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ederek, “Bolu’nun tanıtımı adına bize desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Sn. Alaaddin Yılmaz beye, Go Petrol e ve halkımıza Bolu Doğa Sporları Offroad Kulübü adına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.