VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVCİL’DEN, ÖZCAN’A BAŞKANLIK ÇAĞRISI

1 Ağustos 2018

......................................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, CHP’nin genel başkanlık tartışmasında Milletvekili Özcan’a seslenerek, onun başkan olması gerektiğini söyledi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı ve eski İl Başkanı Adem Evcil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanlık tartışması için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Evcil, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın, Hakkari’deki hain saldırı sonucu şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için yayınladığı mesajı yayınlayarak açıklamalarda bulundu.

“CHP’NİN BAŞINA TANJU ÖZCAN GEÇSİN”

Evcil, CHP’nin genel başkanının Özcan’ın olması gerektiğini söyleyerek, “Ne Kılıçdaroğlu ne de İnce, CHP’nin başına Tanju Özcan geçsin. Tüm renkleri,tüm sesleri meclise taşıdık diye gururlanan,terör örgütüne ‘bebekkatilipkk’ diyemeyen vekil ve genel başkan adaylarındansa Bolu’nun öz evladı, CHP Mv.Tanju Özcan, CHP genel başkanlığına aday olsun. En azından PKK’nın korkak, namert ve bebek katili olduğunu cesurca dile getiriyor.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.