VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’A PARTİSİ YÜZÜNDEN TEPKİ

1 Ağustos 2018

........................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, PKK  tarafından Hakkari Yüksekova’da yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Özcan’ın yaptığı paylaşımın altına ise tepki gösteren vatandaşlar oldu.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Geçtiğimiz gün Hakkari Yüksekova’da, hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya şehit düşmüştü.

Hain saldırı sonrası şehit düşen anne ve bebeği için CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Özcan yayımladığı mesajda, “11 aylık minik bir bebek ve annesine tuzak kuracak kadar korkar, bir okadar da namertsiniz. BebekKatiliPkk... Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti'ne sabırlarlar diliyorum...” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN’A TEPKİ GÖSTERDİLER

Özcan’ın yayınladığı taziye mesajına ise sosyal medya kullanıcılarından bazıları tepki gösterdi. Partisinin seçim sürecinde HDP’ye yakınlık göstermesi nedeniyle Özcan’ın bu yazısını samimi bulmayan kullanıcılar oldu.

Öte yandan Özcan’ın partisinin değişimi için çalıştığını hatırlatan diğer kullanıcılar, kendisinin CHP’yi doğru çizgiye getirmeye çalıştığını ifade etti.

3 yorum yapılmış
  • BOLULU
    1 Ağustos 2018 • 03:49
    heyyyy tanju özcan her evden hdp ye bir oy derken neredeydin senin lider cumhur adayın kol kola iken niye sesin yoktu seni hiç samimi bulmuyorum
  • Bolulu
    1 Ağustos 2018 • 04:33
    Onun icinmi muharrem ince demitası ziyarete gitti chp zihniyeti bumu niye ozaman karşı çıkmadın pesine düstügnüz adama bak sizde bir gurur olsa o partiden istifa ederim.bolu halkıda sizi takdir eder o mahsumların günahı neydi ziyaretine gidilen luzumsuz bir insanin yandaslarinin kahpeligi ATALARIMIZ NEDEMİŞ kötü niyetle iyi murada erilmez demis
  • mehmet
    1 Ağustos 2018 • 17:17
    tanju abimin demirtaşı hapisten çıkar diyen abisi var sonrada apoyu turkiyenin başına başkan yapacaklar amerika öyle istiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.