VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE’YE YENİ SPOR KOMPLEKSİ GELİYOR

29 Temmuz 2018

.....................................................................

Gerede Belediyesi ilçe sakinlerini spora teşvik etmek ve spor ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında hazırlanan spor tesisinin ihalesi geçtiğimiz gün yapıldı.

Gerede Belediyesi halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere yeni bir spor tesisi daha inşa edecek. Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda ihalesi yapılan spor tesisinde 16 odalı tesis binası, sentetik mini saha, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern bir spor tesisi yapılacak.

“HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAK”

Hazırlanan proje hakkında açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar şunları söyledi: ”Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz,  Bahçelievler Mahallemizde inşa edilecek spor tesisimiz için ihalemizi gerçekleştirdik, Önümüzdeki günlerde komisyonumuz değerlendirmelerini tamamlayacak. Projemiz inşallah en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. İlçemize ve hemşehrilerime hayırlı olsun”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.