VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PAYLAŞIMI CEZASIZ KALMAYACAK

27 Temmuz 2018

..................................

Bolu’nun tanınmış siyasilerinden Belediye Meclis Üyesi Tahsin Akduman’a, 9 Temmuz’da sosyal medya hesabından yaptığı “İngiliz sömürgecilerinin kurduğu 100 yıllık vesayet geçmişi” paylaşımı sonrası Atatürk’e hakaret davası açıldı.

Bolu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Akduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ederek göreve başladığı 9 Temmuz’da sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Akduman’ın paylaşımında, “İngiliz sömürgecilerinin kurduğu 100 yıllık vesayet geçmişi geride kaldı. Bugün yeni bir dönemin başlangıcıdır. Artık bizim milletimizin asrı başlıyor. Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı olsun” ifadelerini kullanması toplumun birçok kesiminden eleştirilere maruz kaldı.

CİMER’E ŞİKAYET YAĞMURU

Tahsin Akduman’ın Türkiye Cumhuriyeti ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan paylaşımı sonrası birçok vatandaş Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne(CİMER) şikayette bulundu. CİMER’e yapılan şikayetler sonrası harekete geçen savcılık Tahsin Akduman hakkında Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı. Atatürk’e hakaretten yargılanacak olan Akduman’ın ilk duruşmasının 13 Aralık 2018’de Bolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde görüleceği öğrenildi.

Kullandığı ifadelerden sonra kamuoyu tepkisine rağmen paylaşımını silmeyen Tahsin Akduman’ın, paylaşımı daha sonradan sildiği gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Bolu Olay

4 yorum yapılmış
  • mafiret
    27 Temmuz 2018 • 12:26
    akdumana destek vriyorum sonuna kadar yanındayız. bu vesayet bitecek.
  • Ali
    28 Temmuz 2018 • 03:51
    Hayırdır neyin vesayeti? Bu ülkenin kurucularına İngiliz yaftası vuranlara karşı ne vesayeti? Sizin yaladığınız kıçların üzerinde, Mustafa Kemal'in postalının izi var diye mi çıldırıyorsunuz?
  • vatansever
    28 Temmuz 2018 • 10:16
    Bende destek veriyorum...
  • ATATRK
    29 Temmuz 2018 • 01:34
    DESTEK VERİYORMUŞ ALLAH TOPUNUZUN BELASINI VERSİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.