VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAPTIKLARI AÇIKLAMA ÖZCAN’IN DALGA KONUSU OLDU

27 Temmuz 2018

......................................................

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partili il başkanları tarafından yapılan ortak basın açıklamasına Tanju Özcan sosyal medya hesabından gülerek yanıt verdi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Dün Cumhuriyet Halk Partili 59 il başkanı bir araya gelerek ortak bir basın açıklamasında bulundu. İl başkanları yaptıkları ortak basın açıklamasında olağanüstü kurultayın doğru olmadığını ve bunun parti içindeki birliğe zarar verdiğini savundu.

Yapılan bu basın açıklamasına CHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz’den sonra CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da yanıt verdi. Açıklamaya sosyal medya hesabı üzerinden gülerek yanıt veren Özcan, dün açıklama yapan il başkanı sayısının 32 olduğunu iddia ederken çoğunun da delege olmadığını belirtti. Özcan, yaptığı paylaşımda “Bu gün açıklama yaptırtılan İl Başkanlarının sayısı 59 değil 32 bu bir,çoğu da delege değil bu da iki” ifadelerini yer verdi. Özcan’ın bu paylaşımı ise kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    27 Temmuz 2018 • 05:19
    sayın il başkanı kazım karsu da o açıklama yapılırken orada idi.Açıklamada halkın sözcüsü milletvekilleri değil il başkanları denildi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.