VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR

19 Temmuz 2018

...........................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Partimizin artık değişime ihtiyacı var. Olağanüstü Kongre için 550 imzayı geçtik. Partide değişim gerçekleşirse Türkiye’de kısa süre içerisinde bir değişim gerçekleşeceği umudundayım” dedi.

CHP’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan başarısızlık sonrasında partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olağanüstü kongre için harekete geçerken, İnce’ye en yakın isimler arasında yer alan Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “550 imzayı geçtik. Bu partinin bir değişime ihtiyacı var. Partide değişim gerçekleşirse Türkiye’de kısa süre içerisinde bir değişim gerçekleşeceği umudundayım. İmza verdim hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Muharrem İnce’ye en yakın isimlerden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP PM üyesi Yaşar Seyman ile Ankara 35. Noterliğine giderek olağanüstü kurultay için dilekçesini verdi. Özcan, Olağanüstü kurultay için toplanan imzaların bugün itibariyle 550’yi geçtiğini açıkladı.

625 İMZA GEREKİYOR

“İmza verdim hayırlı uğurlu olsun. Ben baştan beri söylüyorum bu partinin bir değişime ihtiyacı var. Partide değişim gerçekleşirse Türkiye’de de kısa süre içerisinde bir değişim gerçekleşeceği umudundayım. Bu anlamda da bu imza kampanyasının başında olan insanlardan bir tanesiyim. Şu ana kadar da bugün itibariyle de 4. gün beklenen 625’in 550’sinin hatta daha fazlasının toplandığını memnuniyetle görüyorum. Bugün ya da pazartesi günü de yeterli sayıya ulaşılmış olacak.”

Kaynak - Aslı Akış - Köroğlu Gazetesi 

 

1 yorum yapılmış
  • DarbecinnZihniyeti
    20 Temmuz 2018 • 10:04
    Bir çok özel şirketin kapatılmasında, Türk insanının fakirleşmesine, yaptığı yanlış kararlarla insanlara aşırı baskı uygulayan ve milyarlarca dolarlık zararın sorumlusu İsmet İnönü şöyle söyler : Senden yana olanlara, şayet bir şey vermezsen, neden senden yana olsunlar? Kılıçdaroğlu ondan yana olan delegelere her şeyi verdi, vermeyede devam ediyor o yüzden hiç umutlanmayın o koltuğu asla bırakmaz. Yalana, iftiraya, batı hayranlığına ve Türk tarihine k
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.