VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MACERANIN MERKEZİ OLACAK

16 Temmuz 2018

.....................................

Batı Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Narven Termal Kasabada büyük bir yatırımla “Macera Parkı” kuruldu.

Narven Macera Parkı’nda Türkiye’nin turizm tesisleri arasında en uzun “Zipline Hattı” bulunuyor. Yatırım boyutu hakkında bilgi veren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, macera parkının 30 dönümlük ormanlık arazide kurulduğunu belirterek, “Bu önemli yatırım bölgemizi termal turizmin yanı sıra macera turizminde de Türkiye’de ve dünyada önemli bir cazibe merkezi haline getirecektir. Her yaş grubundan konuklarımıza, Bolu ormanlarında doğa sporları yapma olanağı sunacağız.” dedi.

Termal turizm alanında yaptığı büyük yatırımla Türkiye’nin önemli bir markası haline gelen Narven’de, Macera Parkı kuruldu. Macera Parkı’nın içinde 320 metre uzunluğunda zipline hattının yanı sıra 34 etaptan oluşan 5 farklı İp Parkuru, 12 metrelik dev salıncak, 12 metrelik Powerfun ve 13 metrelik tırmanma duvarı yer alıyor. Macera Parkı’nın içinde ayrıca okçuluk sahası, ATV parkurları, mini-kart pisti de bulunuyor.

“TUTKULARINI DOYASIYA YAŞAYACAKLAR”

Dev yatırımın Türkiye’deki termal tesisler arasında fark yarattığına dikkat çeken Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, böylelikle termal turizmi gençler için de tercih edilebilir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Yıldız, “450 dönümlük arazide yükselen Narven Termal Kasaba’nın 30 dönümlük ormanlık arazisine Narven Macera Parkını kurduk. Bizim en önemli varlığımız, yamacına yaslandığımız, yeşilin her tonunu içinde barındıran Bolu ormanımız. 7’den 70’e bütün yaş grubundan konuklarımız, termal sularımızda şifayla buluşmanın yanı sıra ormanın içinde, birbirinden eğlenceli ve heyecanlı doğa sporları yaparak macera tutkularını doyasıya yaşayacaklar” dedi. Narven’in her zaman spora ve sporcuya büyük destek verdiğini belirten Yıldız, “Bu amaçla 2016 yılında tesisimiz bünyesinde Narven Spor Kulübü’nü kurduk. Kulüp aktivitelerimiz çerçevesinde konuklarımız basketbol, futbol, doğa yürüyüşü, satranç, masa tenisi, bilardo, yüzme, pilates, bisiklet gibi birbirinden farklı birçok spor dalında faaliyet gösterebiliyorlar” dedi.

MACERA PARKI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL!

Narven Macera Parkı’nın İstanbul’da düzenlenen uluslararası bir yarışmada “En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi” ödülü aldığını vurgulayan Yıldız, “Macera Parkı, yerli ve yabancı turistlerin dinlenme, eğlenme ve sportif aktivitede bulunma gibi birçok ihtiyacını karşılıyor. Bu yönüyle Narven, termal turizme ek olarak macera turizminde de önemli bir cazibe merkezi haline gelecektir. Aynı zamanda doğa sporlarına yönelik farkındalığın artmasına katkı sunarak doğa ve spor sevgisini genç nesillere aktaracaktır.” dedi.

ÇALIŞANLAR “MOTİVASYONU” MACERA PARKI’NDA BULACAK

Kurumsal firmaların son dönemde çalışanların motivasyonu için bu tür aktivitelere yöneldiğine dikkat çeken Yıldız; “Kurumsal şirketlerin birçoğu takım çalışmasının önemini kavramış durumda ve eğitim süreçlerinde bu tür etkinlik alanlarına ihtiyaç duyuyorlar. Bizler sektördeki bu açığı kapatma noktasında da öncülük etmek istedik dedi.

NARVEN’DE YATIRIM 300 MİLYON TL’Yİ AŞTI

Tapulu Hisseli Garyimenkul Sistemi ile satış yapan Narven’in 300 Milyon TL’lik yatırımı aştığına dikkat çeken Yıldız sözlerini şöyle tamamladı: “Bugüne kadar 20 bine yakın tapulu hisseli gayrimenkul satışı yaptık. 2018 yılı içerisinde de yatırımlarımız devam ediyor. Konut yatırımının yanısıra tesisimizin sosyal alanlarında da önemli yatırımları hayata geçirdik. Bu kapsamda sadece bu yıl 600 kişilik Açık Büfe Restaurant, 100 kişilik Et Restoran, 3 katlı Kitap Kafe ve Macera Parkı’nı faaliyete geçirdik.

  • MACERANIN MERKEZİ OLACAK
  • MACERANIN MERKEZİ OLACAK
  • MACERANIN MERKEZİ OLACAK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.