VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ'TAN 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz 2018

.................................................

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Mesajında, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin, bağımsızlığını yok ederek milli iradeyi zorbalıkla vesayet altına almak isteyen alçak bir darbe girişimi ile karşılaşıldığını anımsatan Bolu Valisi Baruş, düşman güçlere karşı özgürlüğünü savunması ve terörle mücadele etmesi için Türk milletinin ellerine teslim ettiği silahları, hayasızca kendi insanına doğrultmaktan çekinmeyen hainlerin bu saldırısı, cesareti ve mertliği ecdadından miras alan aziz Türk milletinin eşsiz direnişi ile bertaraf edildiğini hatırlattı.

“UNUTULMAZ BİR YENİLGİYE UĞRADI”

Baruş, Türkiye'ye, yıllarca kol kanat gerdikleri terör örgütlerinin saldırılarıyla baş eğdiremeyeceğini anlayan karanlık güçlerin himayesine aldıkları FETÖ'nün, aklını ve vicdanını kendilerine teslim etmiş elemanları vasıtasıyla Türk milletine boyun eğdirmek istediğini kaydederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızı suikastla ortadan kaldırmak, Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalayarak milli iradeyi yok etmek, meydanlara çıkan insanlarımızı ve ülkesinin namusunu korumak isteyen güvenlik güçlerimizi acımasızca katlederek şer amaçlarına ulaşmayı planlamış olan bu işgal güçleri halkımızın çelik iradesi karşısında unutulmaz bir yenilgiye uğradı. Kendi menfaatleri için başkalarına kul olma onursuzluğunu marifet bilen FETÖ terör örgütü ve onun himayecileri, karşılarına tanklara, helikopterlere, uçaklara göğsünü siper ederek ölüme meydan okuyan bir milletin çıkacağını hesaplamamışlardı." ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN HAFIZASINDA UNUTULMADAN KALACAKTIR”

15 Temmuz'un, hür iradesini asla başkalarına teslim etmeyen, canını ve kanını mukaddes bildiği değerlere adamış olan, vatanını ve milletini canından aziz bilen, ölümü gözünde öldürmüş bir milletin tarihin altın sayfalarına yazdığı bir demokrasi destanı olduğunu da aktaran Baruş, mesajında şu ifadelere yer verdi, "Bu destan nesilden nesile aktarılarak milletimizin hafızasında unutulmadan kalacaktır. Demokrasi ve milli irade uğrunda canından vazgeçerek en şerefli makama ulaşmış olan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz milletimizin yüreğinde daima yaşayacaktır. Ülkemize komplo kurma peşinde olan hainler bilmelidirler ki, bu millet şanlı tarihinin her safhasında olduğu gibi destanlar yazmaya her zaman muktedir olacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, o karanlık geceyi kahramanlıklarıyla aydınlatan şehitlerimize Yüce Rabbimizden sonsuz rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkmak için, 15 Temmuz'da olduğu gibi bu yıl da Demokrasi Meydanını dolduracağına inandığım Bolulu vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.