VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN PİLAV DAĞITTILAR

14 Temmuz 2018

...................................

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cuma namazı çıkışında şehitler için pilav ve ayran dağıtıldı. Belediye önünde kurulan stantlarda vatandaşlara pilav ikram eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Demokrasi şehitleri olarak 15 Temmuz’un özel bir yeri var. Bunları ve bütün şehitlerimizi unutmamamız lazım.” dedi.

15 Temmuz şehitleri için yapılan pilav dağıtımına, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen ve Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert katıldı.Demokrasi meydanında gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz şehitleri ve tüm vatan şehitleri için pilav dağıtımı yapıldı. Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, pilav ve ayranı vatandaşlara ikram etti.

“BU ÖZEL COĞRAFYADA YAŞAMANIN BEDELİ ÇOK AĞIR”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz şehitlerinin unutulmaması gerektiğine vurgu yaparak: “Bu coğrafya özel bir coğrafya. Biz Malazgirt savaşına beraber girmişiz, Anadolu’ yu yurt edinmişiz. Viyana’ya kadar gitmişiz, Polatlı’ya kadar ve bütün bunlardan sonra bu coğrafyayı yurt edinmişiz. Bu hareket döneminde hep şehit vermişiz. Bu özel coğrafyada yaşamanın bedeli çok ağır. Bu bedeli hepimiz ödemişiz. Bugüne kadar olan bütün şehitlerimiz sayesinde biz bu topraklarda yaşıyoruz. Şu an hala vatan topraklarını içeride ve dışarıda koruyan insanlarımızı şehit veriyoruz.” diye konuştu.

“GÖĞSÜNÜ SİPER EDEN BAŞKA BİR ÜLKE YOKTUR”

Başkan Yılmaz tanka tüfeğe karşı göğsünü siper eden başka bir ülke olmadığını ifade ederek; “Birde demokrasi şehitleri olarak 15 Temmuz’un özel bir yeri var. Öteden beri her mücadelemizde olduğu gibi 15 Temmuz’da şehadet şerbetini içen şehitlerimiz var. Bunları ve bütün şehitlerimizi unutmamamız lazım. Hepimizin ailesinden bir iki göbek öte mutlaka şehit vardır. Bunun bilincinde olmamız lazım. Hepimiz de bu coğrafyada yaşıyorsak şehit adayı olduğumuz bilerek yaşamamız lazım. Onun için bu güne kadar şehit olan tüm şehitlerimizin, bilhassa demokrasi şehitlerimizin Allah mekânlarını cennet etsin. Şu an gazi olanlarımıza da Allah uzun ömürler versin. Şehitlerimizi geri getirme şansımız yok ama şehitlerimizin yakınları bizim emanetimizdir. Cumhurbaşkanının talimatı ile göğsünü siper eden başka bir ülke yoktur. Çocuğu, kadını, erkeği, yaşlısı ile bir vücut olarak hem ülkedeki hainlere hem dünyanın bütün ülkelerine ders veren ve bu konuda şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.