VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR SUÇ DUYURUSU DA ALAN’DAN

13 Temmuz 2018

.........................................................

Bolu’nun sevilen simalarından Mahmut Alan, Adnan Oktar ve müritleri hakkında çeşitli konulardan suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Adnan Oktar ve müritlerine, Çengelköy’deki evine baskın yapan polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınan Oktar için 31 suçlama olduğu söylenmişti. Yaşanan bu olaylardan sonra Mahmut Alan’da, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu. Birbirleri arasında çeşitli suçlamalardan 2 yıllık davaları olan ikilide, son hamle Mahmut Alan’dan geldi. Bolu Adliyesi’ne giden Mahmut Alan, Oktar hakkında “Hakaret, Halkı kin ve nefrete sevk etmek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hakaret, Kişilik haklarına saldırı, Dini değerlere saldırı” konularından suç duyurusunda bulundu.

“NE DERECE TEHDİTKAR OLDUKLARINI GÖREBİLİYORUZ”

Suç duyurusunda bulunmadan önce gazetecilere açıklama yapan Alan, Adnan Oktar tarikatının ne derece tehditkar olduğunu görebildiklerini söyleyerek, “Bildiğiniz üzere Adnan Oktar ile yaklaşık 2 yıldır süren davalarımız var. Elvan Koçak ağabeyimizin kızları ile alakalı kendisine destek olduk. Bu destekten sonra kendisine ait olan A9 kanalında şahsım ve arkadaşlarımı hedef göstererek devlet düşmanı gibi çeşitli suçlamalar ile hakaret etti. Elvan Koçak’a destek olan bizlere dava açıldı. Hakkımızda bir çok suç duyurusu ve soruşturma var. Biz o zamanda söylemiştik, ‘Kim devletimize ve İslam’a hakarette bulunursa bizden birini karşısında bulur. Adnan Oktar ise ısrarla bizim devletten büyük olduğumuzu ve ona karşı suç işlediğimizi söyledi. Allah devletimizden razı olsun. 31 suçlama ile Adnan Oktar ve müritlerini gözaltına almıştır. Burada çok önemli bir husus var. Gözaltına alınırken, şehir ve gazi olan polis teşkilatımıza ateş etmiştir. Zaten bu olaydan da Adnan Oktar ve avenesinin ne derece tehditkâr olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca Adnan Oktar gözaltına alınırken, İngiliz devletinin komplosudur demiştir. Türkiye hiçbir devletin kuklası değildir, tam bağımsızlığı ile hareket etmektedir. Biz de Adnan Oktar ve müritlerinden şikayetçiyiz.” dedi.

“ŞİKAYETÇİ OLMAK ÜZERE ALMANYA’DAN GELDİK”

Aynı suçlardan şikayetçi olmak üzere gelen Nurullah Tunç ise, “Adnan Oktar ve müritlerinin bize yapmış olduğu hakaretlerden, bize karşı yaptıkları provoke edici eylemlerden şikayetçiyiz. Yüce dinimiz olan İslam ile alay edici programlarından ve bazı olaylardan üzere kendisinden ve müritlerinden şikayetçi olmak üzere Almanya’dan geldik. İnşallah devletimiz gerekeni yapacaktır.” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.