VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BAŞARILI İLLER ARASINDA

11 Temmuz 2018

........................

AK Parti Bolu teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarının Türkiye’de başarılı 9. İl olma başarısını gösterdi. İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisimiz ve teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yerel seçimlerden de Bolu’da zaferle çıkacağız” dedi.

6 Temmuz Cuma günü de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının da en önemli gündem maddesi de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarıydı.

BOLU BAŞARILI BULUNDU

16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Referandum seçimlerinde %62.26’lık oy oranına sahip olan AK Parti Bolu Teşkilatları, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde ise oy oranını %65,89’a çıkartarak, Türkiye genelinde oyunu arttıran 9. il olma başarısı gösterdi. Yine 24 Haziran tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçim sonuçlarına göre 69 ilde yaşanan oy düşüşü Bolu’da da yaşanmasına karşılık, Türkiye’de Bolu teşkilatları aldığı oy ile 22. sırada yer alarak 81 il arasında ön sıralarda yer alma başarısı gösterdi.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “İl Başkanları toplantısında 81 ilde AK Parti Teşkilatlarının aldığı sonuçlar masaya yatırılırken, Bolu Teşkilatları olarak bizlerin de aldığı sonuçlar her yönüyle irdelendi. Yapılan değerlendirmelerde Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre oy oranını arttıran 9’ncu il olduğumuz ifade edildi. Ve yine Milletvekilliği seçimleri sonuçlarına göre de 22’nci il olduk. Her ne kadar 24 Haziran seçimleri öncesi Bolu Teşkilatları olarak ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşamasak da Teşkilatlar olarak yine de adlığımız sonuçlarla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup olmamanın mutluluğunu yaşadık. Şimdi artık 24 Haziran seçimlerinden çıkaracağımız dersle önümüze bakıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere il başkanları toplantısında verdiği öğütleri yol haritası yaparak, 2019 yılının Mart ayında yapılacak Yerel Seçimlere hazırlanıyoruz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisimiz ve Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Yerel Seçimlerden de Bolu’da zaferle çıkacağız” dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • Bunudayaz
    12 Temmuz 2018 • 14:55
    Referandumda 15 puan düşürdü.Milletvekili seçimlerinde Boluyu 67. sıraya kadar indirdi. Hezimeti genel merkeze en erken bildiren 9 ilden biri olduğu için mi gülüyor? Nasıl gazetecisin kardeşim sayı saymasını da bilmiyorsun? Seçim oranlarına internetten de mi bakamıyorsun? Parti içi muhalafet miymiş hezimetim nedeni? Ne yapmışlar seçimleri kazanmamak için. Parti içi muhalefet varsa birlik beraberliği sağlayamıyorsa il başkanının beceriksizliği değilmi.Şimdi sen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.