VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 10 TEMMUZ SALI

10 Temmuz 2018

.........................

1-Çorum İskilip Koçcağız köyü halkından, (merhum) Kadir KULAKSIZ ve Kadriye ÖZCAN’ın babaları, Şehri KULAKSIZ’ın eşi, Meryem KULAKSIZ ve Sedat ÖZCAN’ın kayınpederi, Mehmet, Metin, Musa KULAKSIZ’ın dedeleri, Mahmut ÇETİNKAYA’nın eniştesi, Bolu Çimento fabrikasından emekli; Mehmet Kulaksız hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Şahinoğlu caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Kozyaka köyü halkından, Hatice TÜRKCAN’ın eşi,Gülizar, İftadiye ÖZDEMİR ve Hürriyet TÜRKCAN’ın babaları, Zafer, Caner TÜRKCAN, Handan YILDIZ, Fatma ÇETİN, Nurdan KABASAKALOĞLU, Gülden ve Vildan CURAOĞLU’nun dedeleri, Kozyaka köyü eski muhtarı; Abdullah Türkcan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Borazanlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık ilçesi Karaköy Saraycık mahallesi halkından, (merhum) Kamil ÇALIŞKAN’ın eşi, Kamil ÇALIŞKAN, Neslihan YILMAZ ve Ercan ÇALIŞKAN’ın anneleri, İlhan YILMAZ’ın kayınvalidesi; Fedime Çalıkan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Şahinoğlu caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Çaygökpınar köyü halkından, Necla ve Orman İşletmesinden emekli Ömer KUŞ’un kızı, Önder, Öner, Gülfidan ve Soner KUŞ’un kardeşi; Gülkader Kuş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çaygökpınar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.