VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNSAL'IN PROJESİ BOLU'DA HAYAT BULACAK

7 Temmuz 2018

...................................

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan kulüpsüz profesyonel oyuncular için sezon öncesi Bolu’da hazırlık kampı gerçekleştireceklerini söyledi.

TPFD Başkanı Hakan Ünsal yaptığı açıklamada, hiçbir takımla mukavelesi olmayan boştaki futbolcuların sezon öncesi antrenman eksikliğini gidermek için çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

KAMP YERİ BOLU OLACAK

Sezon başı kamp döneminin bir futbolcu için çok önemli olduğunu ifade eden Ünsal, gerçekleştirecekleri kampı Bolu’da yapacaklarını söyledi. "Bununla ilgili hazırlıklarımızı yaptık. Sezon öncesi hazırlık kampını 16-27 Temmuz tarihlerinde Bolu'da yapmayı düşünüyoruz. Futbolcuların başında teknik direktör Emre Aşık olacak. Emre hocanın olması oyuncular için büyük bir şans. Kampa beklenenin üzerinde bir başvuru var. Bu sene ikinci kamp da ağustos ayının ortasında olacak." diye konuştu.

“BAŞKA PROJELERİMİZ DE OLACAK”

Hakan Ünsal, TPFD'nin birçok proje üzerinde çalıştığını vurgulayarak, "Sezon içinde bütün futbolcu arkadaşlarımıza ücretsiz avukatlık hizmeti veriyoruz. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle alt liglerdeki arkadaşlarımızın ihtiyacı için krampon ile ilgili çalışmamız var. Bunların dışında başka projelerimiz de olacak. Onları da yavaş yavaş açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.