VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİLESİ VE SEVENLERİ KAPIDA KARŞILADI

6 Temmuz 2018

....................................................

Mahmut Alan'ın, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmasının ardından cezaevi çıkışında ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

3 buçuk ay önce Cumhurbaşkanı'na hakaret içeren bir mektubu kendi internet sitesinde yayınladığı iddiasıyla Mahmut Alan, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Alan, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi'ne sevk edilmişti.

Alan'ın bugün Bolu Adliyesi'nde görülen duruşmasında, yakınlarını sevindiren karar çıktı. Alan çıkarıldığı mahkeme tarafından şartlı tahliye ile serbest bırakıldı.

CEZAEVİ ÖNÜNDE KARŞILADILAR

Hakkında çıkan şartlı tahliye kararı sonrası Mahmut Alan Bolu T Tipi Cezaevi’ne götürülerek işlemleri tamamlandı. Daha sonra serbest bırakılan Alan’ı, cezaevinin önünde ailesi ve sevenler büyük bir mutluluk ile karşıladı.

 

  • AİLESİ VE SEVENLERİ KAPIDA KARŞILADI
  • AİLESİ VE SEVENLERİ KAPIDA KARŞILADI
3 yorum yapılmış
  • OkanKlaslan
    7 Temmuz 2018 • 11:11
    Öncelikle geçmiş olsun Mahmut alan herkesten çok milliyetçi olduğunu çok iyi bilirim Bolu da teröristlere ve hdp lilere karşı mücadele ettiğini de herkes iyi biliyor sözünün eri adam gibi adam cumhur başkanımıza hakaret ettiğini de düşünmüyorum
  • Misafir
    7 Temmuz 2018 • 00:15
    Mahmut ALAN kardeşime geçmiş olsun, Mahmut bey hiç bir zaman devlet büyükleri ve devlet adamlarına terbiyesizlik ve hakaret etmez çünkü kendinin, ailesinin ve aile büyükleri buna müsade etmezler. Haberi verirken iyi araştırıp öğle haber yapın.
  • Tark
    7 Temmuz 2018 • 03:22
    Bu kadar vatan haini dışarda kol gezerken böyle vatansever bir abimizin içeride olması kanıma dokunuyor du çok sevindim içeriden çıktığına Mahmut abi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.