VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN TOKİ EVLERİNİN İHALESİ YAPILDI

6 Temmuz 2018

....................................

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, TOKİ tarafından Bolu’nun Seben İlçesi’nde inşa edilecek 266 konut hakkında bilgiler verdi. Özbağ; “Toplu konut idaresi Seben’de 266 adet konutun 2+1 ve 3+1’lerden oluşan ihalesini gerçekleştirdi. Seben’in geleceği açısından, güvenenleri açısından, var olması açısından bizi son derece mutlu etti” dedi.

TOKİ tarafından Bolu’nun Seben İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 266 konutun ihalesi yapıldı. 4 Temmuz 2018, Çarşamba günü yapılan ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 218’i 2 oda 1 salon ve 48’i ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Seben’in eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan TOKİ Bolu Seben projesinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri, payandalar ve cumba görünümlü çıkmalar modernize edilerek uygulandı.

“KONFORLU, SOSYAL, KALORİFERLİ KONUTLARINA SAHİP OLACAKLAR ”

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben’e yapılacak TOKİ konutlarının vatandaşlar açısından konfor sağlayacağını belirterek; “Toplu konut idaresi Seben’de 266 adet konutun 2+1 ve 3+1’lerden oluşan ihalesini gerçekleştirdi. Bu ihalenin öncelikle Seben’imize, Bolumuza ülkemize ve eve sahibi olacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tez zamanda da sonuçlanırsa 1-2 yıl gibi bir süreçte Seben’deki hemşerilerimiz daha konforlu sosyal, kaloriferli konutlarına sahip olacaklar. Bunun şöyle bir hikayesi var. Biz geçtiğimiz dönemde Seben’de 96 adet TOKİ konutunu yaptık ve vatandaşlarımıza teslim ettik. Orada epey zorluklarla karşılaşmıştık, yaparken müşteri bulamadık. Bu kez dedik ki; Seben’de çok baskı oldu 80 tane konut yapalım dedik. Seben’in içinin boşalmasını istemiyoruz.80 konut için talebe çıktık. 260 kişi bize hemen para yatırdı. Bu Seben’in geleceği açısından, güvenenleri açısından, var olması açısından bizi son derece mutlu etti. Bizde bu talebin altında ezilmemek için ek arsalar alarak Seben’e 266 tane yapılmasını sağladık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu konuda emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • si
    8 Temmuz 2018 • 13:47
    İş imkanı sağlasanız birde gūnaha mı girersiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.