VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ

5 Temmuz 2018

......................

Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampalarında Sakarya’dan Bolu’ya gitmekte olan  kamyonet ile TIR’ın karıştığı kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı. Ölen kişinin Yeniçağalı 20 yaşındaki Ersin Yıldız isimli genç olduğu öğrenilirken, Yıldızın gelecek hafta askere gitmek için hazırlık yaptığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya’dan Bolu istikametine gitmekte olan İbrahim A. idaresinde 14 KR 749 plakalı kamyonet sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucunda aynı istikamete gitmekte olan Halil K. idaresindeki 67 UC 230 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonette bulunan sürücü İbrahim A. yaralanırken yolcu koltuğunda bulunan 20 yaşındaki Ersin Yıldız hayatını kaybetti. Yıldız’ın Yeniçağalı olduğu ve AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi mezunu olduğu öğrenildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralı sürücü olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Savcının incelemesinin ardından gencin cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken kısmen kapanan yol araçların çekilmesi ile tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASKERLİK İÇİN HAZIRLIK YAPIYORDU

Kazada hayatını kaybeden Ersin Yıldız’ın Yeniçağa’da sanayi sitesinde bir oto bakım servisinde kalfa olarak çalıştığı önümüzde ki hafta salı günü de askere gideceği öğrenildi.

  • 20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ
  • 20 YAŞINDAKİ GENCİN FECİ ÖLÜMÜ
1 yorum yapılmış
  • Ahmetzkan
    5 Temmuz 2018 • 04:40
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.