VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'NÜN ALTIN ÇOCUĞU ÖLDÜ

1 Temmuz 2018

..........................

Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve meslekten ihracından önce Bolu'da da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün en kritik isimlerinden eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven'in cezaevindeki yatağında ölü bulundu. Adliye kaynakları Güven'in itirafçı olmak için bir süre önce müracaat ettiği ve bu yönde karar verilmeye yakın bir zamanda yatağında ölü bulunmasının manidar olduğunu belirttiler. Güven'in kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtilse de ölüm nedeniyle ilgili detaylı araştırma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kaynakları, kamu görevinden ihracından önce Bolu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Güven'in, saat 18.30 sıralarında koğuşunda hayatını kaybettiği belirtildi. Güven'in kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini açıklandı.

KASET KUMPASINDAN YARGILANIYORDU

FETÖ'nün "Altın çocuklar" adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunduğu belirtilen Güven ve örgüt üyeliğinden aranan eşi eski hakim Sevda Güven, Eskişehir’deki bir alışveriş merkezinde geçen ay polis tarafından yakalanarak tutuklanmıştı. 

Güven, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 171 kişinin Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davanın sanıkları arasında bulunuyordu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.