VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 HAZİRAN CUMARTESİ

30 Haziran 2018

...................

1- (Merhum) Mahmut ve Havva KÖLEOĞLU’nun oğlu, Saniye KÖLEOĞLU’nun eşi, Gönül GEYVELİOĞLU, Gülşen KOCAASLAN ve Zafer KÖLEOĞLU’nun babaları, Kudret GEYVELİOĞLU ve Nusret KOCAASLAN’ın kayınpederi, Damla, İlker, Aslı ve Onur’un dedeleri; Mehmet Kenan Köleoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karaköy Toki 1.Etap Ensar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Alpağut mahallesi halkından (Merhum) Kemalettin ÖZBİLEK’in eşi, Miyesser SAKARYA, Emine KOÇAK ve Huriye ÖZBİLEK’in anneleri, Metin SAKARYA, Levent SAKARYA, Didim KOÇAK, Ersin, Arda KOÇAK’ın anneanneleri; Hatice Özbilek hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Alpağut mahallesi camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Kürkçüler mahallesi halkından (Merhume) Duriye KORKMAZ’ın eşi, Ahmet KORKMAZ, Rahime ÖZKAN, Hacer ÇAKIR (Merhume) Firdevs YILDIZ, Tenzile OKAY’ın abileri, Emekli İmam; Mehmet Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kürkçüler mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.