VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 27 HAZİRAN

27 Haziran 2018

...........................................

Kıbrıscık ilçesi Balı köyü halkından (Merhum) Ömer ve Havva ÇELEN’in kızı  Milli Eğitimden Emekli, Harun ELGÜN, Fidan, Elif ELGÜN’ün anneleri, Sanayi esnaflarından Sait, Orhan ve Mehmet ÇELEN’in kardeşi Döndü ELGÜN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Saygılı camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi Yukarı Ferüz köyü halkından (Merhum) Mustafa GÖKTAŞ’ın eşi, Orüsten emekli, Ahmet, Gazeteci İbrahim, Durmuş GÖKTAŞ, Zehra KURT’un anneleri, Ayhan, Mustafa, Musa, İsmail, Yusuf, Merve, Şeyda GÖKTAŞ’ın babaanneleri, İsa, Hatice KURT’un anneanneleri, Arif AYDOĞDU’nun ablası, Mehmet AYDOĞDU’nun kardeşi Fatma GÖKTAŞ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yukarı Ferüz köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Paşaköy mahallesi halkından Kalender Hüseyin DİNÇ’in eşi, Mustafa, Yüksel, Nurettin, Yılmaz DİNÇ’in anneleri, Azize ve Berrin DİNÇ’in kayınvalidesi, Ercan ve Meryem TOPRAK, Cihan, Ekin EMEK, Özlem ve Zeynep DİNÇ’in babaanneleri Hatice DİNÇ, Cenazesi bugün Paşaköy Eniştebey camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Saraycık köyü halkından Sabire ÖZER’in eşi, Sabri ÖZER, Sabriye ESER, Gülseren ÇELİK’in babaları, Mürsel ESER, Tahsin ÇELİK ve Nezahat ÖZER’in kayınpederi, Seçkin, Sezgin ve Sefa ESER’in dedeleri Muhittin ÖZER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köroğlu mahalle camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • Arkadaim
    27 Haziran 2018 • 21:26
    Basiniz sag olsun allah mekanini cennet etsin geride kalanlara sabir versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.