VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

26 Haziran 2018

......................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’den milletvekili olarak seçilen Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü kutladı. Özcan, “Şu anda AKP ve MHP birlikte hareket ediyor gibi görünüyor ama ilerde birlikte hareket edeceklerin garantisi yok.  Zaten Sayın Bahçeli de ‘Denetim görevini üstleneceğiz. Hükümete girmeye niyetimiz yok’ şeklindeki açıklamaları da bu birlikteliğin çok uzun süreli olmayacağını gösteriyor” dedi.

Ak Partiden milletvekili olarak seçilen Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü kutlayan CHP milletvekili Özcan; “Benimle birlikte seçilen AKP milletvekili adayı arkadaşlarımız Sayın Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü arkadaşımızı da kutluyorum. İnşallah Bolu’muza ve ülkemize faydalı çalışmalara birlikte imza atma şansı bulacağız. Bu dönemde Sayın Erdoğan kıl payı da olsa seçimleri kazandı. Ancak parlamento çoğunluğunu kaybetti. Şu anda parlamento da hiçbir partinin çoğunluğu yok. Şu anda AKP ve MHP birlikte hareket ediyor gibi görünüyor ama ilerde birlikte hareket edeceklerin garantisi yok.  Zaten Sayın Bahçeli de ‘Denetim görevini üstleneceğiz. Hükümete girmeye niyetimiz yok’ şeklindeki açıklamaları da bu birlikteliğin çok uzun süreli olmayacağını gösteriyor.  Parlamentoda bu dönem Türkiye nüfusunun %99’ u temsil ediliyor. Bu anlamda da rekor oldu.

“CUMHURBAŞKANI HEREKSE EŞİT DAVRANMALI”

“AKP’nin bir grubu var, Cumhuriyet Halk Partisi’nin var. Milliyetçi Hareket Partisinin bir grubu var, İYİ partinin bir grubu var, HDP’nin bir grubu var. Yine grubu olmamakla birlikte Saadet partisinin ve Demokrat Parti’nin de milletvekilleri var. Bu anlamda renkli ama karmaşık bir meclis tablosu ortaya çıkıyor. Bu da artık sayın Erdoğan’a önemli bir misyon yüklüyor. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sadece AKP’nin genel başkanı gibi bir Cumhurbaşkanlığı yapmaması gerektiğini gösteriyor. Herkesin Cumhurbaşkanı gibi davranmak zorunda. Davranmazsa da bu siyasi birliktelikler pamuk ipliğine bağlıdır. Her an bozulabilir. O zaman da sürpriz bir siyasi tabloyla karşılaşabiliriz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.