VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BÜTÜN RENKLERİ MECLİSE TAŞIMAYI BAŞARDIK"

26 Haziran 2018

................................................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 24 Haziran gecesi AK Parti karşısında tarihi bir yenilgi daha aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasından ancak 2 gün sonra açıklama yapabildi.

CHP lideri alınan sonuçları yenilgi olarak kabul etmedi. Aksine AK Parti'nin seçimi kaybettiğini iddia etti. Bununla birlikte açıklaması sırasında "İktidarın istediği iki partili bir Meclis'ti, şimdi bütün renkleri Meclis'e taşımayı başardık. Bu bizim demokrasiye olan bağlılığımızı gösterir." ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Konuyla ilgili Muharrem İnce daha önce 'CHP'den başka partilere oy gidecek' yorumlarına "Biz hayır kurumumuyuz" tepkisini göstermişti.

MİLLET İTTİFAKI'NA DEMOKRASİ ÖVGÜSÜ

Kılııçdaroğlu ayrıca açıklamasında, "Millet İttifakı tarihimizin en önemli demokratik kurumlarından biri olacaktır. Anadolu'yu barıştırdık, Millet İttifakını kurduk. Her türlü baskı ve şantaja rağmen sandık güvenliğini sağlamak bizim namus borcumuzdur." ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış
  • ncevatan
    26 Haziran 2018 • 05:48
    Teröristleri Meclis’e soktular bundan büyük başarı yok onlar için,Atatürk’ün kemikleri sızlıyordur
  • yaren
    26 Haziran 2018 • 06:47
    dağdan inin mecliste halledelim diyenler bugün hdp niye mecliste diyor :)
  • simsiz
    26 Haziran 2018 • 06:52
    Bütün renkler dediğiniz askere polise kurşun sokak ppkdır. Bu vatanı bölmeye çok çalışıyorsunuz ama bölemeyeceksiniz.
  • MF
    26 Haziran 2018 • 07:12
    Ancak bu kadar pişkin olunabilir. HDP'li terörislere seçmenlerini oy vermeye çağıran başka biri genel başkan olur mu? bilmem. Terörisleri meclise sırtlayarak başarı kazandığını zanneden bu şahsın arkasından giden insanlara da şaşırıyorum.Yazık Atatürk'ün partisine ne hallere düştü.
  • chpliolmaktanutanyorum
    26 Haziran 2018 • 22:21
    utanmadan birde kaybeden akp diyor inceye koltuk sevdalısı erdoğana da dikdatör diyor sen necisin kendini bir tarif etsene senden daha büyük koltuk sevdalısı ve senden daha büyuük dikdatör yoktur bu memlekette çek git de sendan daha çok oy alanların önünü aç ama kesinlikle bu adam gitmez partililerin bir an önce bu gidişata dur demeli yeter artık.
  • selcuk
    27 Haziran 2018 • 01:03
    Müslüman keler deliğinden bir kez sokulur. Daha önceki seçimlerde bu Halk hdp lilere meclisde siyaset yapma şansı verildi.bariş süreci denendi ama pkk nin emrinden çıkamadı hdp.buyüzden akp liler süreç vs yok demekle haklılar. bunlara rağmen hdplilerin meclise girerek pkk nin siyasi ayağı olmasını sağlayan bu şekilde pkk ya destek olan chp lilere yazıklar olsun. M.Kemal Atatürkün kemiklerini sızlatıyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.