VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 26 HAZİRAN

26 Haziran 2018

..........................................

Bahçelievler mahallesi halkından, Basri ve Ayşe ATAŞ’ın kızı, Aydın, Aysun ve Figen ATAŞ’ın kardeşi,(merhum) Şecettin ve Emel ZORLU’nun gelini, Batuhan ZORLU’nun annesi, Mert, Melis ve Emir ATAŞ’ın halası Aynur Ataş, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu Bulanık köyü halkından, Fatma ÇAKIR’ın eşi, Ahmet ÇAKIR, Ayşe ÇARŞAMBALIOĞLU’nun babaları, Durmuş ÇARŞAMBALIOĞLU’nun kayınpederi,Hüseyin ÇARŞAMBALIOĞLU’nun dünürü Ramazan Çakır, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazı sonrası Bulanık köyü mezarlığına defnedilecektir.

Bahçelievler mahallesi halkından, Orman Bölge İşletmesinden emekli bölge şefi (merhum) Musa ZEYNOĞLU’nun eşi, Mehmet ZEYNOĞLU, Kadriye , Ayten ACAR, Asiye YAVUZ ve Nursen AKTAŞ’ın anneleri Emine Zeynoğlu, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievler Koçak mescidinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Cumayeri ilçe mezarlığına defnedilecektir.

Düzce Adliyesinden emekli Selami AYTAN’ın eşi, Dilek BAL, Hümeyra KARAMAN ve Düzce Adliyesi personeli Onur AYTAN’ın anneleri,(merhum) Osman ve Halime ATASEVEN’in kızı,İsmail ATASEVEN’in ablası,Mustafa BAL ve Rüstem KARAMAN’ın kayınvalidesi Reyhan Aytan, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kaynaşlı Dipsizgöl köyü merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.B

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.