VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI

22 Haziran 2018

...................................................

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İl Başkanlıkları tarafından düzenlenen sinevizyon, mehteran gösterisi ve Ramazan Çelik konserinde, Ülkücüler gövde gösterisi yaparak seçimden galip çıkacaklarının sinyallerini verdi. Evcil ise konser arasında yaptığı konuşmasında bu milletin kendilerinin güçlü gelişi sayesinde bir daha 15 Temmuz’u yaşamayacağını ve kendilerinin Atatürk ve din sevgisini sorgulayacak olan şahısların alnını karışlayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İl Başkanlıkları tarafından düzenlenen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Adem Evcil, Ferhat Bağcı, Sema Kışlak, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik balon dağıtımı ve çocuklara verilen sürpriz hediyelerle başladı. Daha sonra mehteran eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Adem Evcil, Ferhat Bağcı, Sema Kışlak, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül alana alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Mehteran gösterisinin ardından kısa bir sinevizyon gösterisi ile MHP milletvekili adaylarını tanıttı. Gösterilerin ardından sahneye çıkan Ramazan Çelik, vatandaşları söylediği türküler ile eğlendirdi.

“BU MİLLET 15 TEMMUZ’U BİR DAHA YAŞAMAYACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, konser arasında yaptığı konuşmada partisinin güçlü gelişi sayesinde bu milletin bir daha 15 Temmuz’u yaşamayacağını söyleyerek, “Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar. Biraz önce de izlediniz. 15 Temmuz gecesinde bir an olsun binamızın ışıkları bir an sönmedi. O uçaklar ve tanklar dört bir yandan bize saldırıyordu. Belki tugay komutanı o gün Bolu’da olsaydı İstanbul ve Ankara’nın bir benzerini yaşıyor olacaktık. Genel başkanımız o gece önce ülkem ve milletim dedi. Bu ülküyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni uçurumun kenarından aldı. Hiç tanımadığımız yakınlarınız için sayın Cumhurbaşkanımız için abdestimizi alıp, bayraklarımızı cebimize koyup meydanlara geldik. Şimdiler de bize saldırmak isteyen gruplara bakın. Hepsini Milliyetçi Hareket Partisi’nin gümbür gümbür geliyor olmasının korkusu sardı. Korkmayın geliyoruz. 24 Haziran akşamı o kadar güçlü gelecek ki bir daha bu millet 15 Temmuz’u yaşamayacak.” dedi.

“ALNINI KARIŞLARIM”

Evcil, konuşmasında son olarak kendisinin din ve Atatürk sevgisini sorgulayacak olan kişilerin alnını karışlayacağını söyleyerek, “Bakın 15 Temmuz’da meydanlarda olmayanlar oy isteyip, bize saldırıyorlar. Saldırmadıkları hiçbir şeyimiz kalmadı. Ne dinimiz, ne kitabımız, ne Atatürkümüz kaldı. Korkuyorlar. Bizim vatan sevgimizi, Atatürk sevgimizi sorgulayacak adamın alnını karışlarım. Görevlerimde yanımda kardeşlerim ve sizler vardınız. Kimisi yıktı biz yaptık. 15 Temmuz gecesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemini herkes anladı. Üniversitelerde canımızı cebimize koyup mücadele ederken, bizleri korkudan perde arkasında izleyenler saldırıya geçti. 15 Temmuz gecesi herkes neyin ne olduğunu anladı. Bize saldırmayan parti kalmadı. Biz doğru yerde ilerliyoruz, bu bunun göstergesi. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın. “ şeklinde konuştu.

 Evcil konuşmasının ardından vatandaşlarla bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
  • MHP CADDEDE ZAFER EĞLENCESİ YAPTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.