VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SÖZLERİNİ SERTLEŞTİRDİ

21 Haziran 2018

...................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in kendisi hakkındaki “Fatih Metin Hastalığına yakalanmış” sözlerine karşılık verdi. Özcan, “Senin haddine mi bana cevap vermek? Ben seni sandıkta yeneli 7 yıl oldu. 7 yıl önce bir yendim 3 yıl önce bir daha yendim” dedi. Özcan, Fatih Metin’in Boluspor’a verdiği otobüs sözünü yerine getirmediği için Boluspor maçlarına gelemediğini ifade etti. Tanju Özcan ayrıca Çaydurt’taki köprü ile ilgili olarak da “Orada 2’nci Sultan Fatih Metin köprüsü bekliyor. Hayvan ve insan geçemez yazıyor üzerinde.” dedi.

Köroğlu Gazetesi’nden Aslı Akış’a konuşan CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, “Bizim siyasi rakiplerimiz dışında burada milletvekili aday adayları var bunlar bizim rakibimiz. Onlarla tartışıyoruz ama birde ne olduğu belli olmayan birileri geliyor, Bakan Yardımcısıymış. Devlet memuru mu? Siyasetçi mi? Arpalıktan birileri geliyor buralarda bize bulaşıyor. Bay Fatih ben şunu açık olarak söyleyeyim. Sen haddini bil, bakan yardımcısı isen git Ankara’da bakanlıkta otur. Son günlerinde oranın keyfini sür. Senin haddine mi bana cevap vermek? Ben bir siyasi partinin milletvekiliyim ve milletvekili adayıyım. Partin seni milletvekili adayı yapsaydı bunları konuşurduk. Şimdi devletin imkanları ile devletin sağladığı makam araçlarıyla buralarda fink atıyorsun. Olur olmaz laflar ediyorsun. Ticaret odasını seçim bürosu haline getirdin” ifadelerini kullandı.

 

“UTANCINDAN MAÇLARA GELEMİYORSUN”

Özcan, Boluspor otobüs sözünün yerine getirilmediğini belirterek; “Neymiş efendim Fatih Metin hastalığına yakalanmışız. Ben seni sandıkta yeneli 7 yıl oldu. 7 yıl önce bir yendim 3 yıl önce bir daha yendim. Yüreğin yetseydi çıksaydın bir daha yenerdim. Adam o kadar yüzsüz ki; sen önce şu Boluspor ile ilgili otobüs sözünü yerine getir. Bak utancından maçlara gelemiyorsun ama seçim dönemi olunca sokağa çıkmayı biliyorsun” dedi.

“2’NCİ SULTAN FATİH METİN KÖPRÜSÜ BEKLİYOR”

Son olarak Çaydurt’ta ki köprünün bitirilmediğini ifade eden Özcan; “Öncelikle Çaydurt’ta ki köprüyü bitir. Orada 2’nci Sultan Fatih Metin köprüsü bekliyor. Hayvan ve insan geçemez yazıyor üzerinde. Önce onları tamamla. İnsanda biraz yüz olur, olacak” şeklinde konuştu.

 

2 yorum yapılmış
  • Ercanl
    21 Haziran 2018 • 08:23
    Bir oy icin nekadar cırpınıyorsun çaydurt deresinden sana oy cıkmazzz köprü yapıldı ama köprünün karsisinda bakkal oldugu icin tapulu arazi tapu sahibi yer vermiyor işi siyasete vurma
  • Erol
    23 Haziran 2018 • 15:10
    Tanju bey dogru soyluyor aday olsan tartisilir fatih bey daha dogrusu akp nin adamlari secim olacagi zaman millet aklina geliyor secimlerden sonra zaten boluda kimse kalmaz akp boluda kaybeterse belediye hirsizlari ve bu gune kadar milletvekili yapanlar yuzunden kaybetecek buda boyle olacak zaten yarin buyuk gun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.